Apr 25, 2017

Forbrugerrådet Tænk, storbankerne og Nets til kamp for bedre cyber-sikkerhed | »Sikker, når du klikker« - app’en ”Mit digitale selvforsvar” | Ny app fra Forbrugerrådet Tænk skal ruste danskerne bedre til at undgå digital svindel og IT-kriminalitet. Her kan forbrugere bl.a. få rådgivning om databeskyttelse og sikkerhed samt løbende overblik over de aktuelle trusler, som en række virksomheder og myndigheder oplever... | Blogger: Trusselsvurderingen er høj. Der er en vedholdende trussel fra cyberspionage mod forsvars- og aerospaceindustrien i Danmark. PET samt FE har aldrig haft så mange midler og ressourcer som nu. Det passer som fod i hose tænker Claus Hjort Vader og tidligere Enøjede Hævner (Søren Pind). Mit digitale selvforsvar vil eksempelvis advare om falske hjemmesider og phishing-forsøg, og man kan få generelle tips til en sikrere digital adfærd, siger politikerne, men i al hemmelighed, ser vi igennem fingre, at danske svindelfirmaer snyder SKAT og undlader at betale, vi må lave en app som kontrollere danskernes sociale medier, browser og telefon. Vi slå på tromme for de danske interesser og for national sikkerhed, uadtil, men gør noget andet, indadtil, tænker Forsvarsministeriet... |


Data om dig er guld værd for firmaer og svindlere, der vil have adgang til din konto. Beskyt dig mod dem med vores pakke: Sikker, når du klikker

Digital svindel: Beskyt dig med Sikker når du klikker


Svindlere og firmaer kan let misbruge dine personlige data på nettet. Vil du undgå, at de bliver brugt på en måde, du ikke ønsker?

Beskyt dig nu


Skriv dig op til Forbrugerrådet Tænks pakke Sikker, når du klikker og få adgang til test, vejledninger og guides, der normalt kun er for medlemmer:
  • Guide: Sådan indstiller du dit privatliv i browser og på telefon

  • Guide: Sådan indstiller du dit privatliv på Facebook og Google

  • Guide: Sådan sletter du dine profiler på forskellige sociale medier og andre digitale tjenester

  • Guide: Det gør du, når uheldet er ude 

     

Klik og få pakken Sikker, når du klikker


Pakken ruster dig til at tage kontrol over dine private oplysninger på nettet.
Du får den med det samme, efter du har skrevet dig op, og du får den også tilsendt på mail, så du nemt kan finde den igen senere.

https://fe-ddis.dk/cfcs/CFCSDocuments/Cybertruslen%20mod%20forsvars-%20og%20aerospaceindustrien.pdf