Apr 18, 2017

Folkets | 18. April 2017 | DF-mørkemand: "Jeg kan kun sige, at det er op til myndighederne, at lukke alle kreative forslag ned" | ... Nogle gange får man det indtryk at Dansk Folkeparti mener en nation kan leve af kæledyr og gamle mennesker på plejehjem... | Blogger: Tidligere, mødte vi Esben Lunde i hemmelig optagelse hvor han siger at aktindsigt er en sygdom. Dermed tager han afstand fra offentlighedsloven, som giver borgerne ret til indsigt i offentlige myndigheders forvaltning af penge og magtbeføjelser. Hvem der IKKE er mørkemænd af alle vores politikere, er nok svært at finde?... |

Kim Christiansen. Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug
Af LENNART KIIL - tir, 18/04/2017 - 08:52

I forbindelse med en ny samkørsels-app udtaler Dansk Folkepartis transportordfører Kim Christiansen følgende til EkstraBladet:
Jeg kan kun sige, at det er op til myndighederne, at lukke alle kreative forslag ned
Han fortsætter i samme kompromisløse og fantasiløse stil:
Alle kreative samkørsels-tjenester og andet, det skal der bare slås ned på
Et ægte fremskridtets og oplysningens menneske.

Det almindelige civilsamfund og borgernes forsvarer.

Manden der virkelig vil give folk lov og plads til at hjælpe hinanden.

Nej, nej og atter nej.

Faktisk er han alt det modsatte.

Diktatorisk, bagstræberisk og bedrevidende.

En mørkemand.

Ganske enkelt.

At man som en form for repræsentant for folket kan få sig selv til at sige, hvad Kim Christiansen her siger om frivillige hjælpeordninger ude i civilsamfundet, er ufatteligt.

Nogen burde undersøge om Kim Christiansen modtager penge eller andet fra særinteresser som har en interesse i at bremse al udvikling og initiativ på persontransportområdet.