Apr 1, 2017

Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i centraladministrationen | Farvel til Folkets Avis - Nu en del af BT / Metroxpress (Aprilsnar?) | Journalista.dk | 1. April 2017 | Udpluk af de mange artikler: | Radikal politiker fører an i festlighederne på skatteydernes regning: Reception til 200.000 kroner og USA-rejse til 300.000 kroner | Torskedumt: Fejrer UBER's exit med kagebillede hun (Pia Olsen Dyhr) har stjålet fra mad-blog – og påstår så endda hun selv har 'købt' kagen | LEDER: Hvorfor skulle skatteyderne betale for Tesfayes foredrag – hvorfor ikke lade publikum eller arrangørerne betale selv? | Ansatte sin egen datter til Eurovisionen – scorer alligevel nyt topjob hos DR til 730.000 kroner om året | RANDERS HAVN : Frække damer og Sko & Torp-koncert på slot : Randers Havn fester på din regning | Blogger: Aprilsnar? Hvis det er rigtigt, den tidligere selvstændige 'Folkets Avis' med blot 256 betalende abonnenter ud af 1000, er tvunget i knæ, med andre ord, tænderskærende faldet til patten, melder sig under MSM media outlets fanerne, BT / Metroxpress, er det en skam.. BTMX, er et koncernselskab under Berlingske Media. Dermed tvunget ind i den censureret CIA fake news problematikken. Syntes det er kanon ærgerligt, kunne godt lide Folkets Avis ApS (Lennart Kiil, Stifter og ejer, Journalist og formidler) som nu hedder 'Folkets'. Det nye navn er gået hen og blivet misvisende, førhen modtog Folkets Avis ingen mediestøtte, og viste ingen nåde, men faldet pladask for MSM propaganda-maskinens lange arm, grundet overlevelse.. Lad os ønske, det er en Aprilsnar... |

San Francisco. Foto: Pixabay

Tant og fjas for en halv million. Samtidig varsles besparelser på kernevelfærden.


Af LARS BJØRKNÆS - fre, 31/03/2017 - 08:10

Spørger man politikere og embedsmænd, hører et stort forbrug af skatteydernes penge fortiden til. Dog ikke i Aalborg, hvor den radikale viceborgmester Daniel Nybroe Andersen fremstår som garant for voldsomme udskrivninger.
- Budgettet har fulgt vores økonomiske fokus på at opretholde et højt niveau i skoler og daginstitutioner og imødegå varslede besparelser på lærer- og pædagogområderne.
Sådan lød det ifølge TV2 Nord, da Daniel Nybroe Andersen, radikal viceborgmester i Aalborg Kommune, gjorde status over det budgetforlig, som blev indgået i den nordjyske hovedstad efteråret 2016.

En politisk aftale der ifølge Nybroe Andersen, de radikales bud på en borgmester til efterårets kommunalvalg, medførte væsentlige besparelser på undervisningsområdet, men tilførte midler til en ønsket grøn omstilling.

Men ser man på forbruget i kommunale selskaber ledet af Daniel Nybroe Andersen, synes kravet om økonomisk mådehold ikke at gælde på samme måde – ligesom den grønne omstilling i forbindelse med udenlandsrejser også er til at overse.

Forhold der fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos renovationsselskabet Reno-Nord og busselskabet Nordjyllands Trafikselskab, hvor Nybroe Andersen er henholdsvis bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem......[LÆS VIDERE]