Mar 24, 2017

Verdensalt | 24. Marts 2017 | Hvide flystriber, der ikke forsvinder på himlen, er tilbage - beviser fra en lille provinsby i Nordsjælland | Chemtrails eksistere og er farlig -- Hyposen eller sammensværgelsesteorien hævder, at flyenes udstødning efterlader farverige brede 'flystriber' eller 'haler' som ikke er naturlige kondensstriber. DMI og alverdens magthavere, påstår ihærdigt, at det hedder "Contrails" (består hovedsageligt af frossen vanddamp) som er ganske ufarlig for mennesker og liv på jorden. Tricket med at postulere det modsatte, kaster en skygge af tvivl af sig, men faktisk er sandheden, at disse flystriber, er en form for kemiske eller biologiske agenser (nano-mikroorganismer), der bevidst udledes i ganske store højder og som danner hvidt skylag, der dækker for Solen. Årtier tilbage var det et amerikansk militært eksperiment, vejrmanipulation, for at afhjælpe den globale opvarmning. Nu om dage er det et bevidst målrettet værktøj, alt bliver dumpet ud i atmosfæren, lige fra at tjene penge på vejrderivater (vejrmanipulation) til at teste nye vira og virus hos medicinalindustrien, en pengemaskine, kontrolleret militært uden om offentlighedens søgelys i hemmelige programmer rettet af regeringsrepræsentanter. Vi snakker om solstråle-blokering, psykologisk manipulation, eller menneskelige befolknings- kontrol, vejr-modifikation eller biologisk og kemisk krigsførelse...vælg selv... |

Prøv at lægge mærke til den almindelig rute flyver, 10km højde, (højre side)  hvor contrails forsvinder umiddelbart med det samme, og chemtrails (venstre side) som efter timer har bredt sig som bred varig flystribe - Picture Copyright © verdensalt  

Spredte chemtrails bevæger sig sikkert mod solens dække som sidst på dagen er omgivet og skygger solens stråler. Desværre er den lille prik på billede ved siden af solen  ikke Planet X - The Nibiru - Picture Copyright © verdensalt  

*********************************************************************************

Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det, sagde Storm P engang (Blogger: Hvad sagde du? Findes "Chemtrails" ikke? Jeg sagde ikke “con-trails.” Der er altså forskel! Jeg snakker om bevidst sprøjtning af stratosfæriske aerosoler oppe i Jordens atmosfære. Er du stadigvæk ikke overbevist? En bekymret borger kontakter DMI, se hvad der kom ud af samtalen. Vedlægger også lige et par billeder fra en helt almindelig solskinsdag i det nordsjællandske... Måske skifter du mening?)



Published on Apr 11, 2014
DEL GERNE DENNE VIDEO: Ringer til DMI: Har flyspor ikke noget med klima at gøre !!!! Chemtrails. Gør et ihærdig forsøg på at få et par ord fra DMI omkring det store emne klima engineering, har du set hvordan flysporene folder sig ud og skaber det helt overskyet på himlen. Men ifølge DMI har det intet med klima og deres domæne at gøre. Det hænger ikke sammen, da vi tydelig alle kan se hvordan fly striberne danner kunstige skyer og gør det helt overskyet. Det kan kun være giftig og usundt. Og det ændre vores vejr og klima, ikke også kære DMI.

Udgivet den 3. December 2016 af verdensalt
Hypnosen eller sammensværgelsesteorien hævder nemlig, at flyenes udstødning efterlader farverige brede 'flystriber' eller 'haler' som ikke er naturlige kondensstriber "Contrails" men faktisk kemiske eller biologiske agenser (nano-mikroorganismer), der bevidst udledes i ganske store højder og som danner hvidt skylag, senere alle regnbues farver, der dækker for Solen. Dvs. et målrettet militært eksperiment udenom offentlighedens søgelys i hemmelige programmer rettet af amerikanske regeringsrepræsentanter årtier tilbage og  'solgt' videre til vestlige lande, amerikanske samarbejdspartnere, som Danmark.

Chemtrails(geoengineering): Det startede faktisk med at US Air Force (USAF) forsøgte sig med at spraye skinnende svovl-partikler langt ude i atmosfæren som efterligner den kølende effekt som vulkanudbrud har - vejrmanipulation i 1970'erne. Senere udviklede det sig drastisk at indeholde alt hvad forsvarsindustrien, den medicinal-industrielle kompleks og 'corporatocracy' virksomheder, kunne sælge for profit. (Vejr-derivater)

DMI's nationale partnere
Lad os antage, at DMI (Vejr, Klima, Hav) sammen med Deres partnere kender til disse faktiske forhold. Hvad tror du så ikke de er i stand til at fortie med mht. forureningsformer der kommer fra Fukushima udslippet, GMO fra landbruget, jordbundsundersøgelser (pesticider og deslige), underjordiske geologiske formationer (kildevand tilsat fluor, klor)... Det hele er ikke en konspiration. NEJ, men, hvis DMI kan fortie om noget så modbydeligt som "Chemtrails" i Danmark i over 20 år, hvad kan de så ikke finde på?    



Danmark blev ledet af en VKR-regering i 90'erne. Tænk hvis det faktisk kom frem i lyset, at 'nogen' i vores regering har tilladt fly af hvide eller umærkede eller ligefrem CIA-relaterede ubemandede luftfartøjer i dansk luftrum i over 20 år for at dumpe toksiner, Nano-Aerosoler(programmerbare nanopartikler), aluminiumoxid, vacciner(du hørte rigtigt), strontium, barium, biologiske agenser og masse andet skidt, folk i Danmark ville jo gå bananas..

"Vi kalder det bare 'Contrails', naturligvis benægter vi alt", tænkte vores regering (bare en lille nødløgn ud af mange - det er jo bare cool business mellem os og USA)