Mar 1, 2017

Radio24Syv | Det bedste af | Den Korte Radioavis | Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm revser SKAT, statens centraladministration og melder sig ud af Danmark | Hvor mange skattemedarbejdere skal der til at udbetale 12,3 milliarder til udenlandske svindlere. Venstre er blevet strammere og strammere - og det er ikke med vilje... | Den Korte Radioavis vender tilbage i starten af Marts 2017


 Aben er ond!


Daglig nyhedssatire
 

Danskerne er dødtrætte af alenlange, tilstræbt objektive nyheder – de vil have KORTE nyheder, jo kortere jo bedre, og så vil de have deres nyheder serveret i skarp sovs, på et sprog de kan forstå.

Programmet beværtes af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og med sig i studiet har hun nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Med deadline hvert femtende minut vil de sammen arbejde målrettet, knaldhurtigt og kompromisløst på at gøre nyhederne kortere og kortere, og skarpere og skarpere.


19. December 2016  Aben er ond!

Aben er ond! Det er noget svineri med SKAT, og ingen løfter et øjenbryn. Rasmus er ligeglad. Kirstens firma har købt en momsfri bels. Fint tiltag af Rina Ronja Kari med de bilag, desværre er hun bare skide dum. Rasmus prøver at muntre Kirsten op med Venstres sjove video. Der er Singularity University-møde på Marienborg i dag. Kirsten skal kaste en bakelittelefon i havet, så en af skraldemændene kan bo i den. Havet er jordens skraldespand og bjergene er jordens hat.