Mar 16, 2017

Forbundsformand, 3F | Vis Lars Løkke, at vi mener det | fairpensionsalder.dk | Statsminister Lars Løkke har netop holdt tale i Aalborg. Her gentog han endnu engang, at han vil hæve pensionsalderen! Ærligt talt. Jeg er lidt rystet over, at politikerne har så svært ved at forstå, hvor vigtig den her sag er for os. Ikke bare for 3Fs medlemmer men for alle danskere. Selv blandt regeringens egne vælgere er modstanden massiv, viser alle meningsmålinger. Med de nuværende reformer, vil Danmark have Europas højeste pensionsalder i 2040. Det må vist være godt nok! |





Statsminister Lars Løkke har netop holdt tale i Aalborg. Her gentog han endnu engang, at han vil hæve pensionsalderen!

Ærligt talt. Jeg er lidt rystet over, at politikerne har så svært ved at forstå, hvor vigtig den her sag er for os. Ikke bare for 3Fs medlemmer men for alle danskere.

Selv blandt regeringens egne vælgere er modstanden massiv, viser alle meningsmålinger.

Med de nuværende reformer, vil Danmark have Europas højeste pensionsalder i 2040. Det må vist være godt nok!

Derfor: Hiv fat i din kollega i frokostpausen. Tal med din familie. Send en besked til dine venner. Bed dem om at skrive under på www.fairpensionsalder.dk hvis de ikke allerede har gjort det.

Snart runder vi 210.000 underskrifter, men det er vigtigt, at vi bliver ved nu og fastholder presset. Jo flere underskrifter vi indsamler, desto tydeligere bliver det for politikerne, at vi ikke vil acceptere endnu en forhøjelse, fordi der skal være råd til topskattelettelser.

De der har lysten til at fortsætte på arbejdsmarkedet, skal naturligvis have muligheden, men det går altså ikke, at pensionsalderen bliver så høj, at man skal frygte for, om man bliver nedslidt og syg, inden man når sin pension.

Tak for din støtte.

Bh
Per

PS. Husk at alle kan skrive under på www.fairpensionsalder.dk, også selvom man ikke er medlem af 3F.

Per Christensen
Forbundsformand, 3F