Mar 2, 2017

BT | Udland | Var det bevidst? Trump underskrev lov i al ubemærkethed | Én ud af flere love, han underskrev, tilbageruller de stramninger af våbenloven, Barack Obama indførte efter et frygtelige Sandy Hook-skoleskyderi i december 2012 | Siden Sandy Hook-massakren har der været mindst 1.307 masseskyderier i USA, som har kostet mindst 1.422 menneskeliv og 5.155 sårede | (Blogger: Stoooop! Jeg vil ikke male fanden på væggen, men det hæmmer min sans for logik og BS alarmen går igang. Ønsker ikke at dømme, og fordybe mig med bevæggrunde, hvorfor, Hr. Trump udsteder 'executive orders' og dekreter, det burde BT og andre MSM nyhederne heller ikke, fordi, ingen af os aner hvad der foregår bag ved scenen og vi kan kun gisne. Vi, danskere, kan heller ikke sætte os ind hvorfor amerikanerne er så beskyttende omkring deres ret til at bære våben og forsvare sig osv. Den kultur kender vi ikke til i Danmark. Vidste du, at den 200 år gamle våbenlov blev nedfældet, for at sikre USA mod indianere og englændere i 1791? Dvs. den amerikanske våbenlov udspringer af et ønske om at kunne beskytte sig mod blandt andre de oprindelige amerikanere. Det er den officielle forklaring.. Nok om det.. Lad mig blot nævne Sandy Hook-massakren, som BT & The Mirror (MSM media) forsøger, at piske en stemning op omkring. Det her, er ikke noget jeg selv støver op fra konspirationsteorier, har også snakket med masser af amerikanere om dette, set tonsvis af beviser på, at Sandy Hook-massakren, var den første bevislige, FF Operation. Det bedste bevis kommer fra whistleblower David Steele, en tidligere marinesoldat og fra CIA's hemmelige specialtjeneste (clandestine services) der siger, at de fleste terroraktioner i USA, udføres af false flag terrorister, eller blev skabt af egne sikkerhedstjenester.. Kan blot konstatere, at Sandy Hook, i daglig tale kendt som Sandy Hook Hoax eller Sandy Hoax, er den første FF Ops i nyere historie, afsløret som en total fabrikeret begivenhed, propfyldt med falske omgivelser (en falsk skole) og falske ofre. Har flere hundrede artikler omkring emnet på bloggen ud af 6500 blogindlæg.. Men det er jo kun dig selv som skal overbevises, verden omkring dig, ønsker at lulle dig i søvn og skræmme os alle med frygt, for vid og sans, så vi aldrig, finder ud af sandheden.. MSM nyhedspressen har en bestemt agenda. Husk, jeg kender heller ikke hele sandheden, men kan kun gisne, ligesom vores agressive nyhedspresse som trofast støtter, Bush, Obama og Hillary regimet..)

USA's præsident Donald Trump blev foreviget kort før han
underskrev et dekret den 3. februar. Foto: KEVIN LAMARQUE

Var det bevidst? Trump underskrev lov i al ubemærkethed


Niels Pedersen -

Donald Trump har sørget for, at det er blevet foreviget, når han underskriver et dekret eller en ny lov i Det Hvide Hus. Men tirsdag gjorde han en bemærkelsesværdig undtagelse.

Det skriver The Mirror.

Her satte den amerikanske præsident sin signatur på en ny lov i al ubemærkethed og bag lukkede døre. Det britiske medie spekulerer i, at det var et særdeles bevidst valg fra Trumps side.

Loven, han underskrev, tilbageruller de stramninger af våbenloven, Barack Obama indførte efter et frygtelige Sandy Hook-skoleskyderi i december 2012, hvor 20-årige Adam Lanza dræbte 26 personer - herunder 20 børn i alderen i seks til syv år. Dermed er det ikke længere lovpligtigt, at personer, som modtager offentlig hjælp på grund af psykiske sygdomme eller personer, som er dømt ude af stand til at varetage deres egen økonomi, skal undersøges nærmere, før de får våbentilladelse....[læs mere]

**********************************************************************************