Feb 6, 2017

Nyhedsbrev fra Netavisen Pio


Besøg piopio.dk Klik her »






Selvom ny analysen i Information udstiller regeringens svaghed og afhængighed af Socialdemokratiet, så bliver vinklen brugt til skabe splid i rødblok. Netavisen Pio yder analytisk førstehjælp.


Lars Løkke Mette Frederiksen
Mens Lars Løkke har fumlet rundt med et særdeles besværligt bagland, så har Mette Frederiksen fået skabt en fortælling, der vækker genklang i befolkningen. Netavisen Pio giver 5 bud på Frederiksens styrke.

Aktuelt
Netavisen Pio giver dig det daglige nyhedsoverblik med de mest interessante historier om politik, Socialdemokratiet, fagbevægelsen og verdens gang.

Canada


Den canadiske premierminister Justin Trudeau har taget de sociale medier med storm med sin opfordring til bedre behandling af flygtninge. Men hans egen politik tegner et mere broget billede.

Politiken i forlig i Muhammed-sag. Fredag 26/2-2010.


Mediekritik: Dagbladet Politiken bragte en historie om kriminalitet Mjølnerparken af en nu tidligere medarbejder, der i mellemtiden er blevet særlig rådgiver for justitsministeren.

Industri - byggeplads - arbejder


To ud af tre økonomer i Berlingske Business økonompanel anbefaler at flytte fokus fra at øge arbejdsudbuddet til at styrke produktiviteten. Det glæder Cevea-direktør Kristian Weise, der ønsker stærkere fokus på opkvalificering.

Finansministeriet


Ministerier med Venstre-ministre i spidsen ansætter embedsmænd, der kommer fra partiets egne rækker.

Underverden


På mange måder burde ”Underverden” ikke være en specielt vellykket film. Men det er den alligevel.