Feb 9, 2017

Januar 2017, udkom Josef Hanji's nye magasin på gaden -- Konspiration -- Reporterne på Radio24Syv snakker med Josef Hanji, chefredaktør på Konspiration og Georg Metz, tidligere chefredaktør på Information . . .

Radio 24Syv: I dag udkommer magasinet Konspiration for første gang. Bladetindeholder en lang række historier, som for eksempel hvordan filminstruktør Stanley Kubrick forfalskede månelandingen i 1969. Vi taler med Josef Hanji, chefredaktør på Konspiration og Georg Metz, tidligere chefredaktør på Information....

 

FB Opslag: Helt surrealistisk. Vi har tilladt os at lave et blad der handler om konspirationsteorier. Vores tanke var at indholdet ikke kunne komme bag på nogen, når nu titlen var som den var. Altså KONSPIRATION.

Hold nu op en støtte og en support. ! Tak.
Men hold nu bøtte hvor nogle få er blevet usædvanligt provokeret.

Surrealistisk - fordi vi antog at man ville forholde sig til vores indhold, og købe bladet hvis man synes det er spændende at høre om nye teorier eller udviklinger indenfor de kendte af slagsen.

De rare mennesker der er faret i flindt har ikke engang læst bladet -men synes at vores Facebookside skal omdannes til et forum for dem der "ikke tror på konspirationer" .

Til dem vil vi gerne sige: KONSPIRATION er et blad - ikke en religion. Vi vil gerne udveklse sysnspunkter - men helst udfra vort reelle indhold, så læs det venligst inden I farer i blækhuset.Vi sletter og udelukker kommentarer der er racistiske eller hånlige kommentarer mod os og andre bidragsydere. Og vi gider ikke forsvare hele teorier på denne side heller. Vi skriver om dem - vi er ikke en sekt.

Vi er kommet godt fra start - men vore ambitioner er naturligvis at bladet kan være både underholdende men også leverandør af seriøst indhold, som f.eks vore artikler om luftforurening, fluor etc.

Vore ambitioner er OGSÅ at vi får så megen medvind at vi kan være med at at gøre konspirationer lidt mere vanskelige at udføre.

Altså vi vil også gerne skrive om det helt nutidige og nære.
Vores logo med trekanten og øjet er selvfølgelig baseret på symbolik - men vi mener faktisk - at vi gerne vil holde øje - med dem der holder øje med os. Og holde øje med dem - der vil noget der ikke er i vore læseres interesse.

Det kræver at vi er kommercielle, kan tjene penge på markedsvilkår, og med tiden få tilknyttet de ressourcer at vi både kan underholde, men også være vagthund.

Vi kan ikke være på Facebook 24/7 - så derfor vil jeg gerne opfordre alle til at holde en god tone, og ikke mindst huske at bladet er for alle.

Tak.
mvh Nexis Media
www.konspiration.nu

Fordi der er mange spændende historier i den kategori. Også mange som fortjener meget mere opmærksomhed end de får fra andre medier i dag.