Feb 15, 2017

Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i centraladministrationen -- Ansatte blev fyret efter millionsvindel: Nu kræves der erstatning. Sagen om million-svindel i Lions Børnehuse i Hørsholm Kommune tager ny drejning | Gourmet-middage og millionlønninger: Festen kører på skinner hos skandaleramt kommunal letbane med lidt for lidt for gode forbindelser til den italienske mafia | Rejsende i skrald : Vestforbrænding med rejsefeber. Besigtigelser af skraldeanlæg overalt i Europa – og konference på Oslo-båden

Af Peter Bergman 

Begrundelserne var usaglige. Det mener advokaten til en af de tre fyrede i sagen om påstået million-svindel i Lions Børnehuse i Hørsholm Kommune.

De tre blev sammen med en fjerde i december suspenderet, men sidst i januar fyret....



Gourmet-middage og millionlønninger: Festen kører på skinner hos skandaleramt kommunal letbane


Direktøren tjener langt mere end statsministeren, og bestyrelsesmiddage holdes på gourmet-restauranter. Sådan er arbejdsforholdene hos letbanen i Aarhus, der er kommunalt ejet – og skatteyderfinansieret.

-Nogle af de folk, som arbejder eller leder arbejdet i Danmark, har tidligere været i husarrest i Italien på grund af hvidvaskning, afpresning, valgsvindel samt snyd ved offentlige udbud.

På blandt andet denne måde omtalte Palle Bisgaard, næstformand i 3Fs Byggegruppe, september 2016 overfor TV2 Nyhederne en række medarbejdere på det aarhusianske letbaneprojekt, som ifølge fagforeningsmanden havde lidt for gode forbindelser til den italienske mafia.......

Posted by: Lars Bjørknæs on feb 15, 2017 | No Comments


Rejsende i skrald : Vestforbrænding med rejsefeber 

Besigtigelser af skraldeanlæg overalt i Europa – og konference på Oslo-båden. Det er normen for den kommunale Vestforbrænding, som gør brug af dyre svipture på skatteydernes regning.

- Vestforbrænding står for at skabe koordinerede stordriftsfordele både i affaldsindsamlingen og energidistributionen. Vestforbrænding er med til at koordinere de fremtidige energiinvesteringer i Region Hovedstaden. Det foregår i projektet Energi På Tværs.

Sådan lyder det på Vestforbrændingens hjemmeside i forbindelse med, at det kommunalt ejede skraldeselskab markedsfører de forskellige former for innovation, som det Glostrup-baserede selskab er involveret i. Et af arbejdsområderne er indførelsen af et ensartet affaldssorteringssystem, som går under navnet Indsamling På Tværs......