Feb 24, 2017

Business as usual | Centraladministrationens offer - Sven, blev bortvist og meldt til politiet | Underdirektøren fik gyldent håndtryk på 815.000 kr. | Ekspert: Svært at straffe skattechef | Peter Loft skal være kommunaldirektør på Bornholm (Blogger: Var det ikke Peter Loft som samlet set har godkendt og underskrevet for 120 mia. kr. sindelsager? -- Udbytteskat, EFI, svindel med refusion, momssvindler, it-giganternes svindel -- kært barn mange navne..)

Skat mener, at de er blevet svindlet for 12,3 mia. kroner ved at have refunderet udbytteskat til en gruppe bagmænd, der blandt andet havde indleveret falske dokumenter. (Foto: DR Nyheder © DR Nyheder)

HK-medarbejder blev bortvist og sigtet i en af Danmarkshistoriens største svindelsager - hans underdirektør har fået nyt job og et gyldent håndtryk.

 

Af Thomas G. Svaneborg
 

Den underdirektør i Skat, der havde ansvaret for nogle af de organisationsændringer, der gjorde det lettere for udenlandske svindlere at trække 12,3 mia. kr. ud af Skat, fik en fratrædelsesgodtgørelse på 815.000 kr., da han forlod Skat sidste år.

Umiddelbart efter begyndte han i et nyt lederjob i Herning Kommunen.

- Det kan dog oplyses, at (…) i forbindelse med sin fratræden fra Skat efter reglerne fik udbetalt 815.086,15 kr. i fratrædelsesgodtgørelse, skriver Skat i en afgørelse om aktindsigt til DR Nyheder.


Læs videre: http://www.dr.dk/nyheder/penge/sven-blev-bortvist-og-meldt-til-politiet-underdirektoeren-fik-gyldent-haandtryk-og
http://www.dr.dk/nyheder/penge/ekspert-svaert-straffe-skattechef
http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-02-24-peter-loft-skal-vaere-kommunaldirektor-pa-bornholm