Jan 9, 2017

Rigspolitichefens konsulent tog på tropeferie: Det gav hende en skyhøj dagløn (Blogger: Hæderkronet politichef afsløret: Forgyldte venner med 20 millioner kroner.. Vi så på mens den tidligere enøjede justitshævner og overvågningsminister Lord Sauron Pind, tillod bedrageri. Nu kan BT afslører endnu flere sager på bedrageri. Præcist som Tibetsagen og tons-vis af andre sager hvor politiet fortier, benægter, bedrager og svindler. Politiet er udenfor demokratisk og retslig rækkevidde. Politiet er hævet over loven, borgerne er gjort lovløse. Borgerne er underkastet lovens mindste paragraf, samtidig med, at de reelt har mistet alle borgerrettigheder og menneskerettigheder, mens Politiet selv går fri, dækket ind under centraladministrationen's korruption. Rigspolitiet's Bettina Jensen er offentlig ansat. ".. Straffeloven - 6.4. Misbrug af offentlige midler. Straffeloven indeholder ikke særlige bestemmelser om en offentlig ansats misbrug af offentlige midler. En offentlig ansats misbrug af offentlige midler vil dog efter omstændighederne kunne straffes som underslæb efter straffelovens § 278.. ".".. BT: ".. Nu dukker der nye, opsigtsvækkende detaljer op om, hvordan Rigspolitiet og afdelingschef Bettina Jensen lod millionerne rulle til de konsulenter, hun hyrede, uden at opgaverne kom i de lovpligtige udbud.. ")

Afdelingschef i Rigspolitiet Bettina Jensen har gennem en årrække benyttet sig af konsulent Christian Behrens fra konsulentgruppen Strandgade for i alt 28 mio. kroner. Samtidig er formuen i hans personlige holding-selskab vokset med 12,8 mio. kroner. Arkivfoto: Bjanre Lutchke


BT kan i dag afsløre, at Bettina Jensen i efteråret 2012 godkendte to fakturaer, som hendes tidligere kollega i DR Christine Thorsen sendte for ’konsulentassistance’ udført i oktober 2012.

De to fakturaer på i alt 286.293 kroner modtog Rigspolitiet fra Christine Thorsen og hendes enmandsfirma Dynamic Approach på trods af, at hun kun arbejdede ca. 15 dage. Det afsløres af de timesedler, som BT har fået aktindsigt i.

Detaljerne er dog streget over med retteblæk for at skjule de eksakte timeangivelser. Med 15 arbejdsdage giver det en dagløn på 19.086 kroner.

Derudover afslører en aktindsigt, BT har fået i mailkorrespondancen mellem Bettina Jensen og Christine Thorsen, at hun medio oktober fløj til Sri Lanka på ferie – hvilket Bettina Jensen var vidende om.

Og den høje månedsløn undrer professor og arbejdsmarkedsforsker Bent Greve fra Roskilde Universitet:

»Det er klart, at Rigspolitiet skal have helt styr på, hvad det har fået for pengene, og om der er arbejdet det antal timer, som der fakturereres for. Derfor virker det mystisk, at vedkommende kan få udbetalt 286.292 kroner, når Rigspolitiet har været vidende om, at der kun er arbejdet i lige over to uger,« sigerhan.

Læs videre: http://www.bt.dk/danmark/rigspolitichefens-konsulent-tog-paa-tropeferie-det-gav-hende-en-skyhoej-dagloen