Jan 28, 2017

I de kommende år vil vi se flere sager mod nazister, selv om de mistænkte nærmer sig 100 år, siger nazijæger (Blogger: Dejlig vi har folk som nazijægeren Zuroff til at finkæmme alle verdenshjørner for Nazister. Hvorfor er det, at antallet af retssager mod de gamle nazister har været, ikke eksisterende? Den ligger lige til højrebenet. De forbliver i flyverskjul, skiftet navn, udseende - you name it!.. Men der findes også en anden forklaring, her skal vi halvfjerds år tilbage i tiden.. Den tyske diktator Adolf Hitler og hans kone, Eva Braun, flygtede til Argentina efter 2. verdenskrig (sammen med flere højtstående nazister). Det påstår en FBI-rapport, der er skrevet den 21. september 1945 - få uger efter den grusomme krigs officielle afslutning. Det er faktum! Folk glemmer også tit 'Operation Paperclip' (United States Office of Strategic Services (OSS), hvor nazistiske forskere (en snes tusinde), heriblandt Dr. Mengele blev flyttet til USA, hvor de fik arbejde og gode lønninger i det militærindustrielle kompleks (MIC) hos Pentagon. Her fortsatte Nazisternes arbejde med Mind Control, som blev startet i kz-lejrene. Man brugte bl.a. flouride i vandforsyningerne, som gjorde folk mere medgørlige. De bedste og mest loyale videnskabsfolk, som allerede besat viden om det okkulte, “Nordic/Hitler Cult” (Vril Society Maria Orsitsch) samt UFO Reverse Engineering, fik tilbudt livskontrakter i de mest hemmelige DARPA programmer, CIA (Fx Operation Mockingbird) samt det militærindustrielle kompleks SSP (SSP MIC). Selvom det lyder vanvittigt, lidt pessimistisk eller konspiratorisk, så kan vi bare konstatere i dagens Danmark, den 51. stat i et USA, begynder gradvist at ligne 30’ernes Nazityskland. Simpelhen fordi vi tillader; Rothschilds indtog af vores banksystem, total kontrol af Mainstream media (MSM), omfattende netværk af politikere, forretningsfolk, advokater, skattefolk, revisorer og lobbyister som er sociopater og kliniske psykopater, misbrug af offentlige midler (korruption), mikrobølgestråling, chemtrails, kemikalier i madvarer (bl.a. GMO), Staten og Kommunernes Agenda 21, teknologiske landvindinger inden for medicin, vacciner osv. Ikke mindst, at Danmark har i de sidste 10 år, været en krigsførende nation.. Der er ikke noget at sige til, at mange danskere føler sig truet af indvandringen, amerikaniseringen og globaliseringen.. Så hvis vi skal finde den sidste bataljon af fremtrædende Nazister og deres afkom (som ikke findes på landjorden), så tag til de hemmelige baser på Månen og Mars og Solar Warden - The Hidden Human Space Armada.. Hvis man tror på den slags.. Ved godt jeg ikke bliver populær, men det er måske på tide, vi vågner op og indser, af vores historiebøger ikke længere passer ind i vores perfekte 3D matrix af illusion.. Måske er det på tide at få gang i det retsopgør, som mangler i Danmark..)

I juni blev en tidligere vagt i Auschwitz-lejren dømt ved en domstol i Tyskland, men antallet af sager mod de sidste overlevende nazistiske krigsforbrydere er forsvindende få. Foto: Kacper Pempel/Reuters

27. januar 2017 05:56 | Af: Peter Koch og Ritzau Fokus


Hundreder eller måske endda tusinder af mistænkte for krigsforbrydelser i nazitiden er muligvis stadig i live og på fri fod.

Det siger en af verdens førende eksperter på området, Efraim Zuroff. Han har i mere end 35 år ledet efterforskningen af tilbageværende nazister, der var aktive under Anden Verdenskrig.

Han forventer en stigning i antallet af domme mod de sidste overlevende krigsforbrydere fra Anden Verdenskrig, til trods for at mange af dem i dag er tæt på at fylde 100 år.

Zuroff erkender dog, at de fleste formentlig aldrig vil blive stillet til regnskab for deres forbrydelser.

– Der er stadig hundreder, hvis ikke tusinder, af disse nazister, men problemet er, hvem af dem der kan blive bragt for retten, siger han ved et arrangement i Jerusalem forud for den internationale mindedag for Holocaust fredag.

Flere er blevet dømt


Siden 2001 er 104 nazister blevet dømt for deres rolle i udryddelserne af jøder, homoseksuelle, handicappede og andre minoriteter under Anden Verdenskrig.

Antallet af retssager mod de gamle nazister er faldende, viser tal fra Simon Wiesenthal-centret, hvor nazijægeren Zuroff er tilknyttet.

Mellem april 2015 og marts 2016 blev kun en enkelt tiltalt dømt, mens der blev anlagt to nye sager.

I juni blev en 94-årig mand, der arbejdede som vagt i koncentrationslejren Auschwitz, idømt fem års fængsel ved en domstol i Tyskland.

Tallet vil fortsat stige



Selv om langt de fleste af nazisterne fra Anden Verdenskrig er døde og resten er meget gamle, forventer Efraim Zuroff en stigning af antallet af sager i de kommende år.

– Der vil være en stigning på grund af hele ændringen i Tysklands praksis omkring retsforfølgelse, siger han.

For seks år siden ændrede Tyskland reglerne, så også personer, der arbejdede i nazisternes dødslejre, kan retsforfølges. Indtil da kunne kun personer, der var mistænkt for konkret at have begået et drab, retsforfølges.

/ritzau/AFP

http://newsbreak.dk/nazijaeger-hundredvis-af-nazister-er-stadig-paa-fri-fod/

Findes tonsvis af artikler om disse emner jeg beskriver i min blog

http://www.bt.dk/udland/fbi-rapport-giver-nyt-liv-til-historisk-myte-hitler-og-eva-braun-flygtede-i-ubaad

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip