Jan 16, 2017

Hemmelige papirer om Hitler gravet frem: Iscenesatte han sin død og flygtede fra Berlin? (Blogger: At tænke sig, den danske tabloidavis BT (Berlingske Media – the mainstream media (MSM) lader sig forføre af Daily Star. FBI har for længst frigivet afklassificeret hemmeligtstemplede oplysninger, der med syvtommersøm fastslår, at 'der Führer' ikke var i bunkeren i Berlin den 30. april 1945 og at han ikke begik selvmord sammen med Eva Braun. Både Russerne der fandt det falske lig af Hitler samt amerikanske efterretnings- og sikkerhedstjenester vidste godt, at han var i live og levede i Andesbjergene længe efter Anden Verdenskrig. Den Schweiziske direktør, Allen Dulles, fra amerikanske OSS, hjalp selv til. Der er så meget mere til denne historie.. Men det, der er bemærkelsesværdigt, er, man sætter en journalist fra Berlingske media på sagen med et i forvejen blakket ry for sin politisk korrekthed og vores egen 'lukken øjnene' for tegn på en ny form for altopslugende konsensus, som ikke må modsiges. At besidde en naturlig begejstring for konspiration er sundt, ellers finder vi aldrig ud af sandheden. Kunne snildt dukke mig som mange af mine artsfæller i den alternative spirituelle verden. Men, jeg ønsker ikke, at slå min kritiske stemme ihjel, som på én gang udfordrer vore autoriter – og én selv. Et nuanceret verdensbillede, uden én universel forklaring. Det kan sagens lade sig gøre, at have en fin balance med at forstå den komplekse verden og modgå totalitære bevægelser med forestillinger om en absolut sandhed. For at udvikle sig, skal man både udfordre den negative side og den positive side af medaljen (yin and yang).. Måske har BT taget sagen op fordi, de to efterforskere (CIA-agent Bob Baer og agent i USA's specialstyrker Tim Kennedy) har gennemgået 12.000 papirer fra forskellige sikkerhedstjenester rundt omkring i verden for tv-kanalen History Channel. Hvor de både har været i Danmark og Argentina for at undersøge påstandende. Det er første gang jeg hører om der har været så fint besøg i Danmark. Det ligner jo blandt mange, endnu en "konspirationsteori", men nu viser det sig faktisk, at være sandt. Som jeg plejer at sige, hvis de har løjet for os om dette i 70 år, du gør derfor klogt i, at spekulerer på, hvad de ellers måtte kunne lyve om.. Vedlagt dokumentation direkte fra FBI's optegnelser, husk du bliver logget, når du går derind..)

© HANDOUT German "Fuehrer" Adolf Hitler is shown in this undated file picture . Courtesy of The National Archive/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY 
Den tyske nazileder Adolf Hitler kan meget vel have været i live længere, end vi hidtil har været klar over.

I et nyt tv-program går efterforskere hemmeligtstemplede papirer igennem fra sikkerhedstjenester, hvor det fremgår, at han kan have iscenesat sit eget selvmord i bunkeren i Berlin, da anden verdenskrig kom til sin afslutning, skriver Daily Star.

Den tidligere CIA-agent Bob Baer og agent i USA's specialstyrker Tim Kennedy har efterforsket det sejlivede rygte om, at Hitler skulle være flygtet til Argentina, da russerne invaderede Berlin i 1945.

De to efterforskere har gennemgået 12.000 papirer fra forskellige sikkerhedstjenester rundt omkring i verden for tv-kanalen History Channel. Her tager de både til Danmark og Argentina for at undersøge påstandende.

Den officielle historieskrivning fortæller, at den tyske fører tog livet af sig selv og sin kæreste Eva Braun med skud. Han havde giftet sig med hende kort tid før i den bunker i Berlin, hvor han skjulte sig, mens hans imperium var ved at falde fra hinanden.

Og især ét dokument fra den britiske efterretningstjeneste er interessant. Her påstås det, at Hitler fløj ud af Berlin dagen før sin officielle død 30. april 1945.

»Vi har to valide, uafhængige kilder - som ser ud til at være objektive - som siger, at han flygtede,« siger Bob Baer.

Baer og Kennedy opdager også en ukendt femte udgang fra bunkeren, som førte til en flugtvej. Og i Argentina opdager de et militæranlæg, hvor Hitler kan have boet efter sin ankomst.

Det har længe været opfattelsen, at Hitler blev brændt af Den Røde Hær, som skulle have fundet hans lig i bunkeren.

Men de eneste jordiske rester, der er fra nazilederen er fra hans underkæbe, som han havde fået lavet tandlægearbejde på. Derfor har der i årevis været teorier, der har påstået, at Hitler rent faktisk slet ikke døde i 1945, og nu ser det altså ud til, at man muligvis er kommet et skridt tættere på sandheden.

Kilde: http://www.bt.dk/udland/hemmelige-papirer-om-hitler-gravet-frem-iscenesatte-han-sin-doed-og-flygtede-fra

http://www.avisen.dk/hitler-doede-af-alderdom-i-1962_153953.aspx

FBI Quietly Declassified Secret Files Attesting Hitler Fled to Argentina in 1945 - February 17, 2015

FBI Quietly Opens Secret Files That Attest HITLER WENT TO ARGENTINA Rather Than Commit Suicide - June 6, 2015

https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view