Jan 5, 2017

Forfatter: Jorden går under til oktober - og ‘eliten’ bygger allerede bunkere. Forfatter mener at vide, at Jorden kolliderer med en anden planet til oktober. Nasa er knap så sikre (Blogger: Ja, har også læst at eliten bygger bunkere i stor stil, vi ved også, at der findes underjordiske bunkere i hvert eneste land, nogen på størrelse med byer, som de også gemmer sig i. Internet junglen er et nyt begreb opstået, som bliver kaldt "fearporn". Det er hvad jeg kalder denne artikel udstukket fra vores elskede danske presse eller MSM news kanal. Disse konstante dommedagsprofeter er der forhåbentlig ikke nogle, som tror på...)

Tegning af planeten Nibiru eller Planet X, som skulle være på vej mod Jorden. (Billede: Scanpix/Marc Ward/Iris)
Af Sebastian Kirk - 05/01-17 13:16

Hvis du er ved at lægge de helt store planer for 2017, så skulle du måske overveje, om det overhovedet er besværet værd. Til oktober er det hele alligevel slut.

I hvert fald hvis man skal tro forfatteren David Meade, der blandt andet står bag bogen ‘Planet X: The 2017 Arrival’. Ifølge ham er der nemlig ‘overvældende beviser’ for, at en anden planet vil kollidere med Jorden til oktober i år - og at det vil betyde Jordens undergang.

LÆS OGSÅ: Hver fjerde ung frygter jordens undergang

Der er tale om en planet kaldet Nibiru - også kendt som Planet X - som skulle befinde sig yderst i vores solsystem. Ifølge videnskaben eksisterer denne planet slet ikke, men konspirationsteoretikere mener at vide, at ‘eliten’ holder fakta omkring denne planet tilbage fra alle os andre.

- Det bliver bevidst holdt hemmeligt for befolkningen for at undgå panik, skriver David Meade i et indlæg på hjemmesiden Planet X News.

Men ifølge ham tyder alt altså på, at en såkaldt ‘binær stjerne’ er på vej mod Jorden, og at den blandt andet trækker Planet X med sig. Han hævder ifølge britiske Metro, at den er svær at spotte på grund af den vinkel, dens vinkel i forhold til Jorden.

LÆS OGSÅ: Den dag jorden gik under - fem dommedagsprofetier

David Meade er ikke den eneste, der forudser dommedag. Entreprenøren Robert Vicino, der ifølge sin hjemmeside sælger underjordiske bunkere til private, siger til Daily Star, at ‘eliten’ allerede forbereder sig på kollisionen.

- Der er ingen tvivl om, at det kommer. Det kommer til at blive episk - lige ud fra Biblen, siger han.

Det er imidlertid ikke første gang, konspirationsteoretikere har forudset, at Planet X skulle ramme Jorden. Også i september og december 2015 skulle den have ramt, ligesom det også blev ‘forudset’, at den skulle have forårsaget dommedag tilbage i 2012. Men som bekendt er vi her endnu.

Og det amerikanske rumagentur Nasa tager da også skarp afstand fra påstandene.

- Nibiru og andre historier om ensomme planeter er internet-skrøner. Der er ingen faktuelle baser for disse påstande. Hvis Nibiru eller Planet X fandtes og var på vej mod Jorden, ville astronomer have holdt øje med den mindst i det seneste årti, og på nuværende tidspunkt ville man kunne se den med det blotte øje, skriver Nasa på sin hjemmeside.

I juli 2016 varslede den kristne gruppe End Time Prophecies også, at jorden ville gå under. Det skete som bekendt ikke.

LÆS OGSÅ: Dommedagsprofeter varsler: Verden går under I MORGEN!