Jan 12, 2017

Er Jorden ved at gå under? Dommedagsprofeti tæt på at gå i opfyldelse (Blogger: Er du også én af de mange danskere, der er trætte af sensationshungrende journalister? NASA har i årtier advaret os alle om at kæmpe asteroider rammer jorden i morgen, er det sket? Forudsigelsen om Jordens undergang bliver virkelighed, hvad vil du gøre ved det?)

© Geraldas Galinauskas Computer manipulation of the city where the flood

http://www.msn.com/da-dk/nyheder

Vi mennesker er ret gode til at gøre livet surt for os selv.

Men hvis global opvarmning, krig eller en eller anden ubehagelig sygdom ikke tager livet af os alle, så kan det være, at en 500 år gammel profeti gør det for os - hvis man altså tror på den slags ting.

I den sydlige og normalt solrige by Salento i Italien har det nemlig sneet i to dage. Udover at det tilsyneladende er et sjældent fænomen, så kan det også være det første tegn på, at Jorden går under.

Det mente den italienske astrolog og filosof Matteo Tafuri for omkring 500 år siden. Det skriver blandt andet Daily Mail.

Han forudså nemlig, at to dage med sne og to lysglimt i himlen ville resultere i Jordens undergang. Forudsigelsen blev nedfældet i hans dagbog, som blev fundet for nyligt af en gruppe forskere.

Det har sneet så meget i Salento henover weekenden, at skoler har været lukket, fordi man ikke er vant til store mængder af sne.


Om vores endeligt så bliver ved en stor flodbølge, en gigantisk komet eller anden katastrofe, fortæller den gamle profeti desværre intet om.

Det er dog langt fra den første og formentlig heller ikke den sidste dommedagsprofeti, der dukker op. Så, lad os alle krydse fingre og håbe på, at vi også overlever denne omgang.....