Jan 15, 2017

Er der en voksen til stede? (".. Berlingske - Blog- Frihedssocialisterne: Omfanget af skandalen har efterhånden nået et omfang, hvor Hollywood ikke kunne filmatisere det uden at mærke det ”science fiction”, ja, omfanget af inkompetence i Skats ledelse fremstår som værende på et niveau, hvor selv TDC’s kundeservice fungerer bedre..".".. Journalista: Formøblede 12.3 milliarder kroner – og giver topsocialdemokrat millionløn med kæmpe lønhop..".".. 180grader: Det er nu slået fast med syvtommer-søm: Det er straf- og omkostningsfrit at kaste danskernes skattepenge i grams. Kammeradvokaten finder ikke at der er grundlag for at placere et juridisk ansvar i svindelsagen om de 12.3 millarder kroner der er uretmæssigt udbetalt i udbytte skat. Skatteministeren undrer sig. Det er han ikke alene om..".".. DR GRAFIK: Snyd med udbytteskat har kostet den danske stat over 12 milliarder kroner. Se her, hvor meget af 12 udvalgte goder fra den seneste finanslov, vi kunne have fået for pengene..")

Er der en voksen til stede?


Af Leif Donbæk 27. december 2016 16:24

I går udkom Politiken med næste kapitel i den evige føljeton i den tragikomiske saga om Skat. Skandalens omfang vokser måned for måned, og at der ikke er rejst straffesager endnu vidner om, at systemet beskytter sig selv. For guderne ved det, såfremt en Sosu, sygeplejerske eller panser laver en fejlvurdering på en promille af det niveau vi taler om her, så snakker vi bortvisning, politianmeldelse og offentlig udskammening på forsiden af Ekstra Bladet, men når man bevæger sig i toppen af embedsværket, så er niveauet af inkompetence åbenbart direkte ækvivalent med størrelsen på fratrædelsesordningen og ikke størrelsen på straffen. Det står i klar modsætning til førnævnte noget lavere aflønnede medarbejdere.

Man kunne omskrive Stalins berømte ord og sige, at 1.000.000 kroner spildt på en bænk er en skandale, mens 12.000.000.000 foræret til gangstere, det er statistik og grundlag for gode fratrædelsesordninger.

Omfanget af skandalen har efterhånden nået et omfang, hvor Hollywood ikke kunne filmatisere det uden at mærke det ”science fiction”, ja, omfanget af inkompetence i Skats ledelse fremstår som værende på et niveau, hvor selv TDC’s kundeservice fungerer bedre.

Det nyeste er, at Skats direktør Jesper Rønnow åbenbart har været fuldt vidende om alt, han har vidst, at der var en skandale under opsejling, han har vidst, at man i Skat havde udliciteret udbetalingen af milliarder til en enkelt HK’er, at pengene fossede ud af kassen – og da Skats interne revision så spørger til sagen, ja der svarer han i vanlig saglig stil med at det må de da selv finde oplysninger om på intranettet.....


Læs videre: http://frihedssocialisterne.blogs.berlingske.dk/2016/12/27/er-der-en-voksen-til-stede/




DR GRAFIK: Læs videre: http://www.dr.dk/nyheder/penge/grafik-skat-snydt-123-milliarder-det-kunne-vi-have-faaet

http://journalista.dk/?p=11394
https://www.180grader.dk/Politik/svindel-for-12-3-milliarder-kroner-hjemsendte-skattechefer-har-intet-juridsk-ansvar