Jan 29, 2017

BREAKING: Skat godtog vrøvleforklaring på svindel for 12,3 milliarder kroner (Blogger: -- licens og Skattekroner er noget, vi giver hinanden -- Sven sad med det stempel, der, ifølge skat, gjorde det muligt for kriminelle bagmænd at svindle for 12,3 mia.kr. -- Det var DR-journalister udlægning efter de opsøgte mistænkt skattemedarbejder privat.. Men os, der tilfældigvis sidder i it-branchen, er naturligvis bekendt med, at 'Sven' ikke kunne handle alene.. Foruden nødvendigt compliance, kontrol og skattemæssig juridisk auditering, sidder der altid en chef med et gummistempel (Også selvom Sven var den eneste tilbage i afdelingen, mens hans nærmeste chef sidder i Jylland).. Jeg har erfaret igennem en årrække via en yderst kompetent konsulent som bl.a. har siddet i Skat med EFI, samt mange andre tunge it-systemer i mange store virksomheder, hvordan systemet fungere, indefra. Vores konsulent, råbte vagt i gevær, sendte et åbent brev, via folketingets hjemmeside til daværende skatteminister, dateret 3. september 2015. Brevet indeholdte kraftige advarsler om mistanke om svindel med udbytte skat. Det blev besvaret af Regitze Frausing Christensen(daværende Specialkonsulent hos SKAT, nu Fuldmægtig i Skatteministeriet), den 24. september 2015 og det kom der ikke noget godt ud af. Kan af gode grunde hverken udlevere mail korrespondancen eller svaret fra Skat.. Desuden notere jeg mig, at flere såkaldte 'brodne kar' fra danske it-konsulenthuse sidder i udskældte KMD og CSC. Hvordan chefer og konsulenter kan springe fra virksomhed til virksomhed, uden reference check samt opfølgning på CV og feedback fra tidligere HR eller ledere, forstår jeg simpelthen ikke. Verden er meget lille i vores branche og alle kender hinanden. Det findes jo gode håndværkere og de dårlige. Var Specialkonsulent hos SKAT, Sven, damaged goods? Jeg går selv fordi Svens tidligere kontor, hver dag og undre mig. Med andre ord, den 67-årige Sven, som blev fyret fra Skat og formentlig gjort til en slags, syndebuk, skulle aflives og dermed pensioneres, for at andre kunne leve videre, uanfægtet. Hverken den britiske rigmand Sanjay Shah, som er hovedmistænkt i sagen, vil ikke kunne retsforfølgelse i Dubai. Tidligere skatteministre, skatteministeriets departement, skatteordførere, skattechefer og kontrollanter samt specialkonsulenter, går fri.. Det er da en SKANDALE!!.. 2010 - Helle Thorning-Schmidts skattesag. 2012 - Fejl i ejendomsvurderinger. 2014 - Hård kritik af Skat i Kasi-sag. 2015 - Skat ignorerer dansk skattely i Schweiz. Samme år, bryder skat lov om udbud med CSC. Vi kunne blive ved og ved.. Nu, svindel der har kostet 12,000,000,000 mia. kr... ".. Politiken: Kammeradvokaten fastslår i hemmelig rapport, at Skats kontrollanter gentagne gange (mindst 11 gange) i et år lod sig nøje med et »ikke underbygget gæt« som forklaring på, hvorfor milliarder i refusion af udbytteskat fossede ud af landet..")

Medarbejdere i Skat lod sig stille tilfreds med forkerte forklaringer i et år. Derudover valgte de at takke nej til et tilbud om yderligere oplysninger. Foto: Thomas Borberg

Skat godtog vrøvleforklaring på svindel for 12,3 milliarder kroner


Kammeradvokaten fastslår i hemmelig rapport, at Skats kontrollanter gentagne gange i et år lod sig nøje med et »ikke underbygget gæt« som forklaring på, hvorfor milliarder i refusion af udbytteskat fossede ud af landet.


Politiken.dk - 28.1.2017 - kl. 21:08 timer siden- Redaktionschef - Leder af Politikens undersøgende redaktion, gravergruppen.




29.1.2017 - kl. 7.00  

Nyheder 07.00 29-01-2017

Nyheder fra Radio24syv
  • Politiken-citat: Skat godtog vrøvet forklaring om svindel
  • Trump giver militæret 30 dage til ny plan for at besejre IS
  • Dommer blokerer Trumps ordre om at deportere flypassagerer
  • JP: Vælgerne siger nej til reformer