Dec 5, 2016

Holder vilde fester med Frederik og Mary: Johan Wedell-Wedellsborg er nær ven af kronprinsparret. Med en formue, der har rundet én milliard kroner, er han Danmarks suverænt rigeste baron (Blogger: Flere af danske adelsmænds økonomiske succeser er temmelig bemærkelsesværdige i en tid, hvor mange adelige har stået frem i medierne og fortalt, hvor store problemer de har med at få økonomien til at hænge sammen på de godser eller slotte, som har været familiernes eje i generationer... Baron og rederiejer Johan Wedell-Wedellsborg er ikke en af dem, ven med Frede og kongehuset og lever det søde jetsetliv, mens hans skibe bliver ophugget af ludfattige indiske arbejdere, der sætter livet på spil... 2010, tabte baronen 135 millioner kroner på SBS radio og varehuset Magasin. Genvandt dem dog igen på juice-cafe Joe & The Juice. Selv om baron Johan Wedell-Wedellsborg er god for over 1 mia. kr., så har han tilsyneladende ingen skrupler over at lade ludfattige indiske arbejdere ophugge skibe fra hans rederi Dannebrog A/S under slavelignende forhold. Han er dog ikke alene, Mærsk gør det også... Caroline Fleming og andre kendisser holder sig ikke tilbage for at ligge i slipstrømmen på Baron Von Velstand og adelig venskabskreds... At Johan Wedell-Wedellsborg bestemt ikke er til den kedelig side kunne ses, da han til sin 40 års fødselsdag fløj både kronprinseparret og en masse andre adelige til Verbier i Schweiz, hvor han holdt en kæmpe tre dage lang fest. Desuden kan han notere sig for Danmarks dyreste villahandel i 2015, hvor han lagde 58 millioner kroner på bordet for et nyt hjem til sin familie på Vedbæk Strandvej. Kom ikke her! Som snobberne Poul og Fritz ville have sagt det: »Vi laver ikke noget. Vi har jo vores penge«)


Baron Johan Wedell-Wedellsborg ses her med sin kone, baronesse Rebecca Wedell-Wedellsborg (th) og den tidligere baronesse Caroline Fleming (tv) til en royal dåb. Foto: Henning Bagg

Hans far var en driftig forretningsmand, der var kendt for at satse lidt for meget, og som endte med at miste familiens stolthed, varehuset Magasin. Men så overtog baronens søn faderens forretninger. Og han har siden vist, at han foruden at have talent for at feste med de kongelige også har en så god forretningssans, at han nu er milliardær.

Han har adeligt blod i årene. Hans efternavn klinger så adeligt, som det overhovedet kan lade sig gøre. Han er en af kronsprinsparrets nærmeste venner. Og så har han fulgt i sin fars fodspor, som kutymen ofte er blandt aristokrater.

Men derudover er der ikke meget ved Johan Wedell-Wedellsborg, som leder tankerne hen på en typisk baron, der stammer fra en gammel, adelig familie.

Han bor ikke langt væk fra offentlighedens bevågenhed på et gammelt familiegods på landet. Han droppede ud af gymnasiet, og så finder man ham ofte i de kulørte blade – gerne med enten sin kone, den tidligere baronesse Caroline Fleming eller kronprinsesse Mary ved sin side........
Læs videre: http://www.bt.dk/danmark/holder-vilde-fester-med-frederik-og-mary-danmarks-rigeste-baron-er-milliardaer

http://www.bt.dk/danmark/holder-vilde-fester-med-frederik-og-mary-danmarks-rigeste-baron-er-milliardaer
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4000475.ece
http://www.shipbreakingplatform.org/category/press.../press-selection/page/2/
http://www.bt.dk/danmark/millionerne-ruller-ind-saa-rige-er-danmarks-tre-rigeste-adelsmaend
http://www.fyens.dk/indland/Myndigheder-i-Bangladesh-stopper-skrotning-af-Maersk-skib/artikel/3097876