Nov 7, 2016

Ifølge Radio24Syv: Den private Sygesikring "danmark", giver nu tilskud til drenge-omskæring. Det indebærer også uden medicinisk grund ifølge Allan Luplau, Adm. direktør. Både tilskud til operation i EU og EØS er gældende. Radio24Syv kan dog ikke få aktindsigt. En forretningshemmelighed ifølge Sygesikringen Danmark. En megafonmåling fra Juli 2016, viste at 87 af danskerne ønsker et forbud mod omskæring af drengebørn (Blogger: Det 'chokere' speciallæge i børnesygdomme, Morten Staberg : " Jeg troede faktisk det var en kedelig vittighed, nu hvor det er beskæftiget, så syntes jeg det er super ærgeligt". Samme læge, der fik regionen på nakken efter han brugte sin ytringsfrihed om offentligt at have brokket sig over lægernes it-system. Han måtte stå skoleret for ledelsen og fik mundkurv på... Den danske regering accepterer i et svar til FN, at det er en menneskeret for forældre, at omskære drenge. Tre ud af fire danskere ønsker forbud. Begge fløje kritiserer regeringen. Debatten om omskæring af piger har fået kritikere til at spørge, hvorfor det er tilladt at omskære drenge, men forbudt at omskære piger - regeringens vanvittige frygt-baseret Islamofobi og føje det jødiske samfund. Danmarks største forsikringsselskab med mere end 2,3 mio. medlemmer. Årets 2014/2015 resultat udgjorde et overskud på 530/316 mio. kr. Egenkapitalen udgjorde 4.992/5.314 mio.kr. Præmieindtægterne udgjorde 2.838/2.928 mio.kr. Det er en kæmpe pengemaskine. Formålet med "danmark"s virksomhed er ”på et gensidigt grundlag at yde medlemmerne erstatning i sygdoms- og ulykkestilfælde med fokus på forebyggelse. Erstatningsudgifterne går primært til tandbehandling og medicin. Sygesikring "danmark"s retningslinjer mht. tilskud er på en lang, lang række områder klart underlagt Sundhedsstyrelsens vejledning efter lov om sundhedsvæsenets centralstyrelse. Som vi ved er 'Sundhedsstyrelsen' den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark og er en del af Sundheds- og Ældreministeriets koncern. Ego, også en del af medicinalindustrien eller det medicinalindustrielt kompleks... Det er altså ingen hemmelighed...)

 
24syv Morgen giver dig en god start på dagen. Vi fortæller dig dagens vigtigste historier fra ind- og udland, så du er godt klædt på til dagens opgaver.
********************************************************************************** 

Den danske regering til FN: Menneskeret at omskære drenge

Fakta om omskæring

Al omskæring af piger er strengt forbudt i Danmark og kan give fængselstraffe.

Men drengeomskæring er fuldt lovligt, hvis bare der er en læge til stede i lokalet. Det skal ikke engang foregå på en klinik, men kan foregå på køkkenbordet.

Årligt bliver 1.000 til 2.000 drenge omskåret i Danmark - hovedsageligt jøder og muslimer. Jøder omskæres eksempelvis, når de er omkring otte dage gamle. 


Det lover den danske regering i sit brev til de Forenede Nationer underskrevet af Udenrigsminister Kristian Jensen i forbindelse med den fire-årige gennemgang af menneskerettighederne i Danmark, der offentliggøres fredag i næste uge. Det er den egyptiske regering, der rejst punktet om, at det en menneskeret for forældre at skære forhuden af drenge - og det accepterer Danmark.

Læs hele historien: http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/13660771
**********************************************************************************

Ni ud af ti danskere vil forbyde rituel omskæring af drengebørn

Hvis Danmark indfører et forbud mod omskæring vil det få dramatiske konsekvenser for jøderne, siger overrabbiner. Socialdemokraterne og Venstre afviser at kriminalisere omskæring. Sundhedsstyrelsen undersøgte området i 2013 og konkluderede, at der årligt omskæres mellem 1.000 og 2.000 drenge herhjemme. Styrelsen henviser fortsat til det notat, den lavede om indgrebet i 2013, hvor den konkluderede, at der ikke er »sådanne risici ved indgrebet, når det foretages korrekt og af kompetente læger, at styrelsen finder anledning til at anbefale et forbud«. Imam Naveed Baig fra Dansk Islamisk Center er overrasket over den store modstand mod omskæring, og han tror, at mange i den meget følelsesladede debat har glemt det centrale i problematikken."Modstanderne af omskæring er ikke antisemitter, men får de held til at overbevise politikerne om et forbud, vil det være en antisemitisk handling -Jair Melchior, overrabbiner. 
Læs videre her