Nov 13, 2016

Han forudså Trumps jordskredssejr: Nu er han klar med en ny skelsættende spådom (Blogger: Donald Trump, Mike Pence, Paul Ryan, Jill Stein eller Bernie Sanders. Det er måske svært at forstå, men alle disse kandidater er stadigvæk i spil, fordi Donald Trump først bliver svoret ind den 20. januar 2017. Alt kan ske. Efter Donald Trump's sejr, har Hillary Clintons tilhængere ikke givet op, de har lanceret en online 'petition' for at opfordre valgmandsstemmer til at vælge Clinton i stedet for Trump. Vi har set massive demonstrationer mod Trump der bryder ud på tværs af USA. Vi ser et desillusioneret, splittet republikansk parti som Trump slet ikke har styr over, endnu. Websiden TruthDig Hedges samt David Icke siger samstemmende: ".. Fremkomsten af Donald Trump er produktet af desillusion, fortvivlelse og vrede forårsaget af neoliberalismen og sammenbruddet af institutioner, der engang var en modvægt til de magtfulde. Trump giver afløb til den legitime vrede og forræderi mod den hvide underklasse samt arbejderklassen..".. Trump's rolle var at forhindre Clinton i at komme til magten. Trump opfyldte hans rolle i at sprænge og udsætte al korruption i det republikanske parti. Uanset hvad du føler, positive eller negative, gør dit bedste for at være overbærende med situationen og lad følelserne ligge. Vi kan ikke styre og tøjle magteliten spil for mere magt. Trumps vision er ikke i linie med det enorme paradigmeskift i den menneskelige og planetariske bevidsthed på dette tidspunkt, ergo, ville denne negative energi-vibration som summer omkring Trump, ikke overleve meget længere, det er sikkert som amen i kirken. Enten er Trump nødt til at gå på nogen seriøse politiske kompromiser, vi ser det allerede med Obamacare, ellers bliver kan skiftet ud. Som min amerikanske venner siger: ".. Hvis du tæller mindreårige og mentalt handicappede med, er et flertal af mennesker i dette land reelt stemt for ikke at have en præsident. Hvis der så bare fandtes noget 'demokratisk' ved det som betragtes som verdens førende demokrati, ville der aldrig være noget præsidentvalgt. Selvfølgelig rejser dette et spørgsmål om hvad der faktisk giver en enkelt person, den såkaldte 'ret' til at herske andre?.. ".. Som jeg har sagt før... EXPECT, THE UNEXPECTED!)

Jonas Sivkær Pettersen

Hillary Clinton var foran i stort set alle målinger og havde et klart overtag i de vigtigste svingstater. Men alligevel tabte hun kampen til den politiske amatør Donald Trump om verdens mest prestigefydte job.

Det var der ikke ret mange eksperter, der havde tippet. Men særligt for én, kom udfaldet slet ikke som en overraskelse.Den amerikanske professor Allan Lichtman fra Washington D.C. var nemlig overbevist om, at republikanerne og Donald Trump ville vinde en smal sejr, da han tilbage i september og oktober forsøgte at spå om resultatet.
Nu forsøger Allan Lichtman sig med en ny spådom. Det skriver Washington Post.

Den går på, at Donald Trump inden længe vil blive mødt med en retssag fra ledelsen af det republikanske parti, som fører til – ifølge Lichtman – at Trump må droppe sine planer om at blive præsident. I stedet for Trump bliver den nyvalgte vicepræsident Mike Pence ny præsident. Ham har ledelsen nemlig meget større tiltro til.

»De vil ikke have Trump som præsident, fordi de har svært ved at kontrollere ham. Han er for uforudsigelig. De ville elske at have Pence som præsident – en strømlinet, konservativ og kontrollerbar republikaner. De vil køre en retssag mod Trump, og jeg er sikker på, at han vil foretage sig noget dumt, der truer den nationale sikkerhed eller som vil hjælpe hans egen pengepung,« udtaler Allan Lichtman til Washington Post.

Og det er ikke bare rene gætterier fra Lichtmans side.Han bruger nemlig videnskabelige metoder til at udregne de mest sandsynlige udfald. Således har han ved alle præsidentvalg siden 1984 ramt rigtigt på, hvem der ville vinde. Dog på nær valget i 2000, hvor Al Gore tabte til George W. Bush efter en tæt omtælling i Florida.