Oct 13, 2016

Matt Kahn Energy Update: Anchoring the Divine Feminine ( Ecxerpts: Trump vs. Clinton. Hillary represent false hope, Trump represent insanity side of ego or Hate)

TrueDivineNature.com

Matt Kahn er en spirituel lærer, mystiker, og intuitiv healer. Hans spontane vækkelse opstod ud af en ud-af-kroppen-oplevelse i en alder af 8, og hans direkte erfaringer med opstegne mestre og ærkeengle hele sit liv. Matt fungerer som en bro mellem den mystiske riger og rejsen af opvågnen. Mange åndeligt søgende har oplevet forbløffende, uforklarlige fysiske og følelsesmæssige helbredelser, og har vakt til deres sande natur gennem Matts dybe og kærlige lærdomme og transmission af hellige hjerte visdom. Matt og Julie tilbyde deres klare intuitive vejledning og kærlige tilstedeværelse, at fjerne alle opfattelser af forhindringer i dit liv og for energisk, at støtte dig gennem alle aspekter af den åndelige rejse og oplevelse af opvågnen. 

Elsker at lytte til både Teal Swan og Matt Kahn, det virker som om, de indeholder et helt liv af erfaringer, en rummelighed og begavelse indenfor den spirituelle verden som jeg ikke har set før. De går nødvendigvis ikke med strømmen, meget selvstændigt, egen opfattelse af tingenes tilstand og giver forklaringer som er præcise, nøgtern og virkelig rammende for vores livsaspekt og giver et meget større perspektiv end så mange andre. Både den spirituelle verden også blandt (almen) psykologi. Tillige har Matt Kahn en virkelig god lun humor og logisk tilgang. 

 A Message to All Innocent Hearts,

For video, click image below
hq247-a752bdc7-f70d-4646-b53a-eed6121e2ce4-v2