Oct 1, 2016

Grådighedens pris - Politikerens Fald (Grådighed kan have mange ansigter og er ofte en drift, man ser foldet ud i den fiktive verden. Senest i DR's dramaserie "bedraget" Blogger: 1000 kroner-spørgsmålet: Hvorfor benægter eksempelvis Michael Laudrup at han er ny træner i fodboldklubben Al-Rayyan i Qatar Stars League (sidste gang var det Qatar-klubben Lekhwiya)? Hvorfor skulle Kongehuset, udenrigsministeren og en erhvervsdelegation i starten af 2016 til Saudi-Arabien? Er Tyrkiet bedre? Det skaber debat, netop fordi disse lande er beskyldt for at være »et brutalt diktatur, der pisker demokratiforkæmpere, halshugger regeringsmodstandere, lader landets prinser kaste millioner efter Islamisk Stat og andre ekstremister samt et stort antal saudierne behandler fattige udstationerede arbejdstagere i Saudi-Arabien som dyr. Vi ved også de står anklaget for at være anonym stråmand bag 911, samt fornylig at forsøge at lave en aftale uden om IEA, OPEC og OECD«...Uanset om det er kongelige, helte af nationen eller folkevalgte politikere, kalder jeg det simpel Grådighed...)

https://www.dr.dk/tv/se/gradighed/gradighedens-pris-politikerens-fald

Grådighed kan have mange ansigter og er ofte en drift, man ser foldet ud i den fiktive verden. Senest i DR's dramaserie "bedraget".


I denne programserie ser DR2 nærmere på virkelighedens grådighed og ikke mindst den pris, man kan risikere at betale, hvis man lader sig styre af sin grådighed. I dette afsnit møder vi den tidligere borgmester i Fredericia, Thomas Banke, der har mærket konsekvenserne af sin egen grådighed.

Varighed:28 minutter
Kan ses indtil:
Program sendt:,
Produktion:DANMARK, 2016

**********************************************************************************

Status på målinger: Venstre største taber siden valget - 14. juni 2016 (Med gennemsnitskarakteren 3,3 på 12-skalaen får ministrene i den nuværende regering således den ringeste samlede vurdering, nogen regering har fået, siden Ugebrevet A4 i 2009 begyndte at lade danskerne uddele årskarakter til landets ministre)

http://www.politiko.dk/barometeret
NYHED: Mette Frederiksen er danskernes foretrukne statsminister. Et lynvalg rummer store risici for statsminister Lars Løkke Rasmussen. Ifølge en ny Gallup-måling foretrækker de fleste danskere Mette Frederiksen som regeringschef, og de kan bedst lide hendes politik. Målingen viser også, at flygtninge- og indvandringspolitikken er det afgørende politiske tema for befolkningen

Læs også: De folkevalgte politikere mister tillid og opbakning i samfundet (Vi har brug for Dukkepartiet til at angribe den politiske kultur) 

Læs også: Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer .. )



Læs også: Regeringen får lussing af vælgerne i etårs fødselsdagsgave
 

RISBJERG-SNITTET: Det første folketingsår efter valget har været hårdt for regeringspartiet Venstre, der står svækket tilbage, viser snit af meningsmålinger.

Det nuværende regeringsparti Venstre fik ved Folketingsvalget for godt et år siden en ordentlig øretæve.

Med 19,5 procent af stemmerne mistede partiet mere end hver fjerde stemme i forhold til 2011-valget og opnåede sit ringeste valgresultat i mere end 25 år.

Siden er det gået fra ondt til værre for liste V. Venstre er således det parti, der siden valget i fjor har mistet flest vælgere.

Det fremgår af Risbjerg-snittet – et kvalitetsvægtet snit af meningsmålinger, som professor Kasper Møller Hansen laver for Altinget.
Citat :
"I og med at Venstre sidder i en et-parti-regering, så falder alt skidt lige tilbage i hovedet på dem selv.
Kasper Møller Hansen Professor, valgforsker

**********************************************************************************

Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer .. )

Udgivet den 25. Februar 2016 af Verdensalt

Forord: Som altid smider jeg nogen bolde op i luften. Giver bud på min og andres alternative forestillinger hvordan verden ville fremstå i lyset af en tese, fortolkning og faktum, fremhæver egen opfattelse af det parallelle univers som vi lever i –eller rettere hvad jeg kalder vildledelse og manipulation. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers.

"Tusindvis af bekymrede danskere skriver breve til Løkke, Støjberg og Pind. Den seneste års øgede indvandring vækker stærke følelser hos danskerne, der i hobetal sender deres bekymringer, håb og gode råd videre til regeringen"
" Der er en fantastisk åbenhed, hvis man lige ser bort fra "Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne,« siger Christoph Houman Ellersgaard med henvisning til, at Venstre nægtede at oplyse forskerne om, hvem der sidder i partiets hovedbestyrelse, ligesom også de erhvervsklubber, som kanaliserer støtte til partierne, har en høj grad af lukkethed."
"»Hele konflikten om at acceptere konsensus, søge magten og æde de andres legitime ret til at være der, har udspillet sig for øjnene af os, mens vi har lavet det her arbejde. SF måtte træde ud af regeringen, fordi baglandet ikke ville acceptere, at man var nødt til at tage Goldman Sachs – nogle, man traditionelt ville tegne et fjendebillede af – og acceptere at de var medspillere med ret til at være der,« siger Christoph Houman Ellersgaard. 
"Selv om mange sociopater, psykopater, fupmagere, supersælgere, kultledere, forretningsmænd og lignende kan også være politikere, er det modsatte er ikke sandt: Rigtige psykopater og sociopater er sjældne, i den samlede befolkning. Kun mellem 1% til måske 5% af den samlede befolkning i de fleste kulturer.......Men MAGT, er en stærk og vanedannede narkotikum blandt Politikere... 
"Politikere mister tillid og opbakning i samfundet (Vi har brug for Dukkepartiet til at angribe den politiske kultur) - Gakkede partiarter - De nye partier, Alternativet, Nationalpartiet og Dukkepartiet, forsøger alle at være det »anderledes« parti, som vælgere, der føler lede ved de etablerede politikere, kan stemme på.... 
"Som seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis - Lars Løkke Rasmussen kan man ikke få en skovl under. En Politisk kokprop, ligegyldig hvad han laver af dumrian-ting, så kommer han altid ud på toppen....
Landbruget frem for alt. Forskere blev sat under pres, høringspraksis blev bøjet, EU-advarsler ikke taget til følge, miljøtiltag henvist til fremtiden – alt sammen for at sikre landmændene ret til at bruge mere kvælstofgødning fra næste måned. Jerngrebbet fra de traditionelle landbrugsorganisationer. Hvem ejer hvem? Sydøstjyllands Politi siger nu, at der blev udledt flere tusind ton flydende gødning ved brand på Fredericia Havn

Skandaler preller af på Venstre


Poul Schlüters legendariske sætning: - Der er IKKE fejet noget ind under gulvtæppet!

Læs mere »