Sep 24, 2016

»Nye Borgerlige taler til en utilfredshed og en frustration og en kritik hos én bestemt gruppe borgere som findes blandt de rige og magtfulde selskab. Nye borgerlige – en gave til venstrefløjen - Islam og indvandring. Er der blot kommet endnu et ”småracistisk parti” på banen? (Offer-mentalitet med paranoia og frygt...Dramatrekanten: Er du offer, krænker eller redder? Offerbevidstheden betyder at du fravælger det frie valg du har, ved at erklære dig som offer for din indre tilstand, fordi den er for svær at bære. Offerbevidstheden er ikke blot negativit målrettet, du er også et offer, når du giver din magt væk til dem i magtpositioner, i din egen verden. Det nye parti, 'Nye Borgerlige', forstå godt, danskere higer efter forandringer, noget, du sluger råt, men blot er, 'Kejserens nye klæder'. De ved godt der findes politikerlede, had til indvandring, EU skepsiss samt frustration til den nuværende regering. Siden hvornår, har blå og rød blok udvist et 'fælles ansvar for samfundets svageste', som der står skrevet i Nye Borgerlige's eget principprogram?? Tænker her på, om det i virkeligheden er en genistreg som Lars Løkke selv har sat i søen for, at styrke samarbejdspartnere i blå blok, redde hans eget skin, inden et forestående valg. Selvom de Nye Borgerlige, påstår, at de kombinerer en klassisk konservativ værdipolitik med en borgerlig økonomisk politik, (same old tune) har de måske ikke dine bedste interesser på hjerte. Det nye parti, JordenFrihedKundskab med Mads Palsvig som formand, har blot et par hundrede stemmer, hvorimod det Nye Borgerlige har allerede ni mandater og over tyve tusinde stemmer. Her skal vi tilbage til 'Offerbevidstheden'. For, at blive det modsatte af et offer, en krænker, giver du også din magt væk. Det er kun, når du justerer med din indre sandhed, din indre kraft og hellige visdom, du skaber det, som du ønsker at se, føle og få erfaring med at bruge dit stærke sind, følelser og energi, vil du tage ansvar og se de ændringer, du ønsker at se på Jorden. Selvom USA er langt væk, findes der en fællesnævner bag de hvide elever, som ikke handler om de sorte, men om deres egne tidlige skader under opvæksten. Det er skader, som de ofte har ”lagt låg på” uden at have fået hjælp til at bearbejde dem, og som de nu på den ene eller anden måde ubevidst projicerer ud på andre i form af negativ og afstandtagende tænkning. Udadtil normale og mentalt sunde elever, der ikke adskiller sig synderligt fra de fleste danskere. Det spørger Jacob Holdt ’Amerikanske billeder' om: Danmark har overhalet USA i racisme...)

http://nyeborgerlige.dk/



Hvordan bliver vi racister?


I den følgende billedserie kan du få lidt hjælp til at komme i kontakt med din egen racisme og forstå den.
Danskerne studser altid når jeg kalder os herhjemme racister. Vi har i mange år vænnet os til forestillingen om at racisme er noget, der kun findes i lande som fx USA og Sydafrika, at det nogen som er ”værre end os selv”. Sådan tænkte jeg også, da jeg ankom ung og naiv til USA i 1970. Men da alle amerikanere, jeg mødte, var søde og dejlige mennesker, forstod jeg derfor ikke racismen, og kunne kun fotografere dens sørgelige og synlige ødelæggelse af mennesker uden at have begreb om dens årsager.

Siden begyndte jeg at vise Amerikanske Billeder i USA. Det rystede studenterne derovre så meget at jeg var nødt til at følge op med spørgerunder næste dag. Ud af disse voksede mine racisme-workshops, og jeg begyndte langsomt i dialogen at se en fællesnævner bag de hvide elevers udsagn, som ikke handlede om de sorte, men om deres egne tidlige skader under opvæksten. Det er skader, som de ofte har ”lagt låg på” uden at have fået hjælp til at bearbejde dem, og som de nu på den ene eller anden måde ubevidst projicerer ud på andre i form af negativ og afstandtagende tænkning. Udadtil normale og mentalt sunde elever, der ikke adskiller sig synderligt fra de fleste danskere. De har aldrig set sig selv som racister før, men oplever i vore intense workshops en stor befrielse ved at blive bevidste om deres racisme og at arbejde med den......


Læs videre: http://www.american-pictures.com/dansk/racisme/racisme-1.htm

http://politiken.dk/kultur/ECE569052/jacob-holdt-danmark-har-overhalet-usa-i-racisme/