Sep 9, 2016

Dialog med mit Højere Selv - Hvad fortæller mit Højere Selv om September 2016, om forudsigelser som påvirker os globalt, nu hvor en meget betydningsfuld fuldmåneaften samtidig med sommersolhverv har indtruffet og kommende September Equinox? (Lad os antage, at Vietnamese Dong/VND bliver nustillet og afviklet. Se på den ophedet debat som netop sker mht. Nordkorea der på sin nationaldag fejres med atomprøvesprængning. Vidste du, efter anden verdenskrig 1945 -1998 er der fortaget 2400 nuclear atmosfæriske bombe tests udført at vestens ledere og det militær-industrielle kompleks, for at vise muskler og magt?...Nyheden om Nordkorea's atomprøvesprængning er en perfekt 'smoke screen' for at sætte fokus på frygten og indgriben på vestens fjender så som Rusland, Kina og Nordkorea.... Vores magtelite ved udemærket godt at vores nuværende korrupte monetære system vil kollapse og erstattes med guldstandarden... bare et spørgsmål om tid)

Udgivet den 9. Septermber 2016 af Verdensalt

Højere selv er et begreb forbundet med flere trossystemer, men dens grundlæggende forudsætning beskriver et evigt, almægtig, bevidst og intelligent væsen, der er ens virkelige selv. Blavatsky formelt definerede det højere selv som "Atma den uadskillelige stråle af universet og en selv.... https://en.wikipedia.org/wiki/Higher_self
Dit Højere Selv er dig. Dit Højere Selv er den virkelige dig, din samlede sjæle-bevidsthed. Den del af DIG der lever her på Jorden er blot en projektion af bevidsthed i dit Højere Selv. Dit Højere Selv er den mere komplette del af dig, den ene, der ikke bliver frustreret over sløret, der trækkes ned over os, når vi inkarnerer, der får os til at glemme, hvor vi kom fra. Det højere selv er den ene del i din besiddelse af din åndelige kontrakt, den plan du har lavet for dig selv, før du inkarnerede. Dit Højere Selv besidder den guddommelige plan, selve brugsanvisningen over dit livs plan, i sin hule hånd.
Dit Højere Selv er som en tilbagetrukket bevidsthed, der tilbyder sin visdom og anvisninger om, hvor flasken peger hen. Sommetider kan disse retninger tage lang tid at komme igennem ind til dit underbevidsthed. Men der er måder at få adgang til visdom og dit Højere Selv direkte ved at omgå ens underbevidsthed.

Din Højere Selv er ikke "derude" i æteren omkring dig. Dit Højere Selv er dig, din bevidsthed, i din krop.

Det er kun dig, der sætter gang i hjulene og oplever, det du kom her for at lære, før du blev inkarneret, igen og igen. Det er dig, der har dine egne følelser, som reaktion på dine tanker, der skaber din virkelighed. Det er dig, der sætter det op som en mekanisme og kan bruge dem som en 
"spiritual" feedback om, hvor du er på vej hen, i dit liv.
Fik lidt hjælp fra min holistiske læge til, at spørge ind til større begivenheder som påvirker os globalt. Og nej, jeg er ikke Nostradamus, men lytter og stoler på mine intuitioner, hvad mine skytsengle og Højere Selv fortæller mig.  
  • September - Store økonomiske reformer. Mellem den 25. Sept og 30. Sept 2016 vil der ske to ting. (PS: Du skal ikke regne med nogen officielle udmeldinger af nogen slags)
    • Frigivelse af humanitære støttefonde (Nok de aller vigtigste historiske obligationer og værdipapirer som efter sigende har svimlende værdier når de bliver frigivet til de humanitære støttefonde. Med andre ord - Projekter/Ideer der delvis eller helt vil hjælpe menneskeheden)
    • RV/GCR - Global Currency Reset (nulstilling & afvikling af samtlige landes valutas værdi af den globale valuta ) 
      • RV - ( er ikke en svækkelse eller deprecieret eller nedskrivningen af et lands valuta. Det er en afvikling og revaluering af et 'lands' nuværende valuta værdi, for at gøre den mere attraktiv på det globale valutamarked, men samtidig understøttes/opbakkes af til enhver tid gældende reservebeholdning af det enkelt lands Guld, Sølv, ædelsten, mineraler m.m. Dermed får papirpenge sin rigtighed igen, i form af råvare penge ( penge som er baseret på en værdifuld handelsvare)   
Lad os antage, at DONG/VND bliver nustillet og afviklet. Se på den ophedet debat som netop sker mht. Nordkorea der på sin nationaldag fejrer med atomprøvesprængning og alle verdens ledere og danske fordømmer det. Ved vi, med sikkerhed, at der er sket en nuclear atomprøvesprængning? Vidste du, efter anden verdenskrig 1945 -1998 er der fortaget 2400 nuclear atmosfæriske bombe tests udført at vestens ledere og det militær-industrielle kompleks. Tror du lungekræft kommer af tobak... Tro om igen, det er plutonium-239. Risikoen for lungekræft stiger, når den samlede stråledosis svarende til en inhaleret mængde plutonium der overstiger 400 mSv. Det kommer blandt andet fra atomvåben og reaktorer rundt om i verden...
http://www.agreenroadjournal.com/2012/04/nuclear-atmospheric-bomb-testing-1945.html
 
LANDA GLOBAL HISTORIC BOND INFORMATION AND PRICES:

http://www.verdensalt.dk/2014/12/landa-global-15-december-2014-general.html

Læs mere af de seneste Nyheder omkring Red og Blue Dragon Familien her fra Cobra: http://www.verdensalt.dk/2015/02/kort-situationsopdatering-pa-kloden_20.html#more

Elders http://globalslaves.blogspot.dk/2012/01/trillion-dollar-lawsuit-against.html
Dragon Family - Kinetiske White Dragon Samfund,  allierede til at indlede den globale valutanulstilling
Asian Royal Elders = Del af Dragon Familierne, (Black, Red, Green, Blue, White Dragons)
The Ambassador: Skulle være officiel talsmand for Royal Dragon Familien, høj placeret familiemedlem.
Grandfather: (Elders #1-M1) Første kinetiske Jade Emperor i den Japanske eller Kinesiske aristokratiske familier, der styrrer hele operationen omkring frigivelse og forhandlingerne med Støttefondene og nye finansielle system m.m.
=M1 (the alleged appointed controller and signatory for the Global Collateral Accounts)
 
Læs videre på Finansielle Akronymer

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!