Aug 23, 2016

Nyt parti: Jorden Frihed Kundskab / Justice Freedom Knowledge: Kom og hør en række af stifterne bag JFK forklare hvorfor og hvordan vi bør ændre samfundet.

Partiet JordenFrihedKundskab kæmper for en række grundlæggende samfundsændringer og vi er yderst begejstrede over at du er kommet med på vognen.

Næste begivenhed


Kom og hør en række af stifterne bag JFK forklare hvorfor og hvordan vi bør ændre samfundet.
  • Den 24 aug 2016 kl. 17:00 - 21:00
  • Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København. 
  •  Pris: 50 kr til dækning af udgifter til leje af hal.
          - Køb billet hos Biletto
          - Skab opbakning ved at tilmelde dig facebookeventet

Der vil være indlæg af bland andre Mads Palsvig, Anders Bak-Nielsen og Ole Amstrup.
 

At stille op som parti 


For at JFK kan få lov til at stille op til næste valg har vi brug for, at 20.000 mennesker angiver at partiet bør kunne stille op. Det gør man med en såkaldt vælgererklæring.

Forhåbentligt mener du også at vores mærkesager bør få mere fokus til næste valg, så hvis du ikke allerede har gjort det, så send en tom mail til erklaering@jfk21.dk så får du efter en uge tilsendt et link til en vælgererklæring - så er du med til at løfte JFK så vi kan stille op som registreret parti.


Mere information 


Hvis du har lyst til at dykke mere ned i baggrunden for de aspekter som partiet kæmper for så er her en række links der er værd at studere nærmere.
  • Radioprogramserie på Radio24syv om den islandske pengerevolution (ca 50 min hver): Afsnit 1, afsnit 2

Uvidenhed


Nuværende politikkere gør sig ofte ikke begreb om hvordan pengesystemet virker i Danmark. Det er derfor JFK har brug for at komme ind og skabe dialog og debat om hvordan tingene bør køre - baseret på en korrekt forståelse af hvordan tingene kører i dag. Vi har her samlet en række klip med politikkere som får afsløret at de har brug for at forstå pengeskabelsen bedre:

Venlig hilsen
     - Partiet JordenFrihedKundskab