Jul 20, 2016

Forskere kortlægger 1,2 millioner galakser i jagten på mørk energi (Fantastisk, at vi bliver ved med at kortlægge galakser i universet, mener nu det er et røgslør eller overfladestof som intet betyder. Flere SSP agenturer har siden 1950'erne afholdt os for at kende sandheden om universet og har allerede optegnet alt hvad der er værd at vide omkring de nærmeste galakser, civilationer m.m. Det er nederen, at vi falder for B-forskere postulater, NASA's censurering, fortielse af udenomjordisk væsener, benægtelse af Nibiru / Planet X, månens bagside, jordens krystalgitter, den Centrale Åndelige Sol, nægtelse af kult/illuminati tilbedere af Saturn, Vortex teknologier, visdom fra avancerede plejadiske healing teknologier så som 'Tachyons' der med vilje er blokeret for at nå jorden og langt vigtige for os mennesker og universet end mørk energi. Vi er tilstadighed fanget i et spind af fantastiske historier fra en stor skare af danske/udenlandske forskere som er benægtere, intetvidende eller har inkorporeret DARPA Brain-Zapping implantater og betalt af Cabal, for at fortie sandheden. Er 'du' selv i stand til at checke forskerens fakta i sømmene om universet? Svaret er NEJ)

Dette billede er en skive, der udgør 3 procent af kortet. Skiven indeholder 48,741 galakser. Hver prik repræsenterer en galakse for seks milliarder år siden. Farverne indikerer om galakserne er langt væk (lilla) eller tættere på os (gul). Se også linket nederst i artiklen. (© Daniel Eisenstein/SDSS-III)

Mørkt stof og mørk energi?
Mørkt stof:
Mørkt stof er en betegnelse for et mystisk stof, der udgør næsten 22 pct af universets masse - normalt stof udgør kun 4 pct. Det holder sammen på galakserne, som ikke ville være stabile med den mængde stof, de selv består af. Men vi ved endnu ikke, hvad det består af.

Mørk energi:
Universet udvider sig. Og den eneste forklaring, vi kan komme på, der kan drive den udvidelse, er det, vi kalder mørk energi. Siden 1990'erne er mørk energi den mest udbredte hypotese til at forklare universets accelererende ekspansion.
Stadig forvirret? Læs mere her.
Kilde: NBI
Læs hele historien: http://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/forskere-kortlaegger-12-millioner-galakser-i-jagten-paa-moerk-energi