Jun 27, 2016

Kræftens Bekæmpelse: Flere mænd rammes af hpv-kræft (Blogger: Rent propaganda show for at fremme og blåstemple HPV-vaccination som værende et nødvendigt onde for alle mennesker..Sørg for at søge alternative måder at helbrede dig selv på inden medicinsk behandling samt vacciner, er din sidste udvej..)

Pas rigtig meget på kræftens bekæmpelse - som er ejet af det medico-industrielle kompleks...
27. juni 2016 kl. 11:41 - information

Kræftens Bekæmpelse advarer om markant stigning i forekomsten af hpv-relateret kræft hos mænd.


De fleste har hørt om hpv-vaccinen, der skal sikre, at piger ikke udvikler livmoderhalskræft.
Men den seksuelt overførte hpv-virus kan også ramme mænd. Og det gør den faktisk i stigende grad, viser nye tal fra Kræftens Bekæmpelse.
- Vi har hele tiden talt om hpv som relateret til livmoderhalskræft, men der er kommet stærkere og stærkere resultater, der viser, at hpv også er involveret i kræftformer hos mænd, siger professor Susanne Krüger Kjær, Kræftens Bekæmpelse.
Hun nævner eksempelvis penis- og analcancer samt visse typer hovedhals-cancer, herunder kræft i mandlerne og tungeroden.
- Vi har tidligere vist, at forekomsten af for eksempel kræft i mandlerne hos mænd er steget fire-fem gange i løbet af de sidste tre årtier. Det er også en udvikling, man har set i Sverige, USA og andre lande, siger Susanne Krüger Kjær, der er overlæge ved Rigshospitalet.
Mens kurven for livmoderhalskræft hos kvinder er for nedadgående takket været screening, så går kurven den modsatte vej, når det gælder mændene.
- Livmoderhalskræft kan vi screene for, og derfor er hyppigheden faldet for den. Kræft relateret til hpv hos mænd kan vi ikke screene for på nuværende tidspunkt, siger Susanne Krüger Kjær.


Hun forudser, at hpv-relateret kræft hos mænd om nogle år vil overhale livmoderhalskræft som den hyppigste hpv-relaterede kræftform.
Vil man undgå hpv-kræft, gælder det ifølge professoren fra Kræftens Bekæmpelse om at have sine børnevacciner i orden.
- De fleste kræftformer relateret til hpv hos mænd er forårsaget af hpv 16, som er inkluderet i børnevaccinationsprogrammet. Man håber, at man ved at vaccinere kan få nedbragt forekomsten af hpv-relateret kræft hos mænd ad den vej, siger Susanne Krüger Kjær.
Ifølge professoren er der således al mulig grund til at tage imod de gratis vacciner til børnene.
- Der bør ikke være nogen, der fravælger vaccinen, fordi de ikke har råd. Når vaccinen er del af det danske børnevaccinationsprogram, sikres alle børn lige adgang til at blive vaccineret, siger hun.
/ritzau/

Kilde: https://www.information.dk/telegram/2016/06/kraeftens-bekaempelse-flere-maend-rammes-hpv-kraeft