Jun 2, 2016

Dronningen skal besøge den betændte diktatoriske tyrkiske præsident og i varde kommune, er der kun plads til et cirkus, nemlig det Royale Cirkus. Fint skal det være, som i det gammel DDR maler man, fejer man, brolæggere indkaldelser for forbedringer, udvider åbningstider, små børn med flag fjernes. (Nogen anser Danmarks konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Andre så som ZeroHedge ville måske spørge, hvordan det kan være, royale kongehuse er syltet ind geopolitiske slyngelstater så som den "demokratisk valgte" korrupte, intolerante, fascistiske psykopat Erdogan? Men ligesom kritikken der haglede ned over et storstilet dansk besøg til Kongeriget Saudi-Arabien for nylig, der bare forsvandt i intetheden, handler et besøg til Tyrkiet sikkert igen om at skaffe penge til Danmark ,via at fremme danske virksomheders eksportinteresser og nurse Tyrkiet, for frygten for at flygtningestrømmen (kritik af hastelovgivning på udlænding området før sommerferien) tager til igen. Støjberg og Løkke er på røven, de har ikke længere opbakning fra befolkningen, ekstremt presset at den USA-ledede koalition, politiske brydninger og EU-regler samt virksomheder der vil have indflydelse via fra pengedonationer. Venstre-folk er i pank. Ved at trække vores royale ind i kampen, kan de igen gyde olie på de oprørte vande og evt. tjene olie og petrodollar ind til staten, som de gjorde i Saudi-Arabien. Er det ikke rigtigt, når Naser Khader, siger: »Det er ikke godt, at Danmark på den her måde blåstempler Erdogan, der bliver mere og mere farlig og diktatorisk«. Regeringen eller kongehuset, samme sag, nye skandaler kan forventes at tage udgangspunkt i dødssynder som griskhed, ladhed og nydelsessyge. Vi må være forberedt på, at der vil følge mere af samme skuffe..)

Dronningen skal besøge den tyrkiske præsident


INFO: Anvendelse af Ritzaus tophistorietjeneste (tidl. Citattjenesten) og materiale herfra forudsætter accept af vilkårene i bunden af denne meddelelse.

**** RITZAUS TOPHISTORIETJENESTE ****



Kommune fjerner cirkusplakater, fordi dronningen kommer på besøg


Cirkus Arena kalder det vanvittigt, at Varde 
Kommune kræver plakater fjernet fra byen ved dronningebesøg.

http://politiken.dk/indland/ECE3232696/kommune-fjerner-cirkusplakater-fordi-dronningen-kommer-paa-besoeg/

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-16/turkeys-erdogan-goes-full-dictator-designates-journalists-and-teachers-terrorists-ar

http://www.globalo.com/10-crazy-things-by-turkish-nato-sultan-erdogan/

http://tidende.dk/?News=I&Id=129779

https://www.information.dk/udland/2016/02/milliarder-stopper-flygtningestroemmen
https://www.information.dk/telegram/2016/06/regering-bragt-mindretal-paa-udlaendingeomraadet-tre-gange