Jun 23, 2016

Altinget - CO2-kvoteordningen: Laveste CO2-udledning fra danske virksomheder siden ordningens start (Hvad gør det, når den danske regering sammen med DMI og Miljøstyrelsen fortsat tillader "Chemtrails" fra hvide eller umærkede CIA-relaterede flyvninger, hver eneste dag. Desuden er den snart 20 år gamle klima-aftale fra Kyoto og i den nye Paris-aftale fra december er CO2-udledningerne fra skibs- og luftfart usynlig. I virkeligheden stiger de hastigt. Alligevel trædes der vande i de endeløse forhandlinger - 'Agenda 21' i fuldt flor -)


ARTIKEL HOS Energistyrelsen | 22. juni 2016 kl. 15:57 

Den samlede danske kvoteomfattede CO2-udledning var i 2015 den laveste nogensinde. Det skyldes et betydeligt fald i de store kraftværkers udledning, især som følge af en stor nettoimport af elektricitet fra Norge og Sverige samt en rekordstor stigning i vindkraft.

https://www.altinget.dk/forsyning/rssitem.aspx?id=1285825
Læs mere


Hvem er ansvarlig, når skibene på verdenshavene eller flyene under himmelhvælvet sender klimabelastende CO2 op i atmosfæren?

Svar: Ingen.

Ingen har i dag noget formelt eller retligt ansvar for at begrænse udledningerne af drivhusgasser fra den internationale skibs- og luftfart. Ingen lande og ingen selskaber. Der er fri bane til at forurene. Og det gør man så.

læs videre: https://www.information.dk/udland/2016/05/skibe-fly-maa-forurene









Søg efter "chemtrails" på verdensalt.dk



Billeder taget på en ganske almindelig dag i Nordsjælland den 19. Juni 2016: