May 30, 2016

Det Røde Felt: "Forklaringen om at DONG var nødlidende og under et livstruende pres, holder ikke vand" (Nok en af de bedste dybdegående indslag om hele DONG sagen. Motiver, løgne og tyveriet samt kortslutningen af den almindelige demokratiske process. Kan vi stille politikere til ansvar?)

Danmarks eneste venstreorienterede debatprogram

Lars Trier Mogensen er rød, og hver mandag formiddag er han oppe i det røde felt, sammen med gæster og lyttere. Lars Trier Mogensen er både kontrært kritisk og usentimental optimist.

‘Det Røde Felt’ vil derfor både fokusere på begivenheder fra ugen, der begejstrer og hidser Lars Trier Mogensen op, i åben og bramfri debat med både gæsterne og ikke mindst lytterne, som er velkomne til at ringe ind og give deres besyv med. Start ugen med et direkte, kritisk, konstruktivt debatprogram, med klar slagside til venstre. 



30/05 Det Røde Felt uge 22, 2016 (2) - Det Røde Felt uge 22, 2016 (1)

Mistede milliarder. Politikerne har foræret mindst 10 mia. kr. til den amerikanske investeringsbank, Goldman Sachs, som allerede dengang blev kaldt for en ‘vampyrblæksprutte’. I stedet for enten at lade staten skyde midlertidig kapitel ind, eller at lade danske pensionskasser købe en ejerandel, valgte SR-regeringen i 2014 at sælge ud til spotpris. Den første til at påpege problemerne var erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen, som deltog i ‘Det Røde Felt’ i begyndelsen af december 2013. Nu er han tilbage - sammen med direktøren for tænketanken Cevea, Kristian Weise, som også har spillet en hovedrolle i forsøget på at skabe åbenhed omkring det kontroversielle salg. Til sidst sættes den nye Irak-undersøgelse til debat: Hør Alternativets fredsordfører René Gade forklare, hvorfor partiet er gået sammen med de borgerlige partier om en begrænset undersøgelse. Han diskuterer med Enhedslistens forsvarsordfører Eva Flyvholm. Lars Trier Mogensen

(FB update fra Kritiske interessenter i Nykredit og Totalkredit
Uha, Nykredit tror de bare har et kommunikationsproblem..


Tillid. Den hollandske forfatter Joris Luyendijk tager os med ind i hovedet på bankfolk i Europas finansielle centrum, City of London, i bogen »Svømme med hajer – en rejse ind i bankverdenens mørke«. Bogen og en nylig undersøgelse fra den…
business.dk