Apr 14, 2016

Statens vaccinefabrik kendte til stort omfang af vaccineskader (Den amerikanske regering (CDC) og SSI har netop slået fast, at Zikavirus forårsager mikrokefali... og til moderen af Gabriel og alle de andre mødre derude... STOP nu med at stole BLINDT på det medikoindustrielle kompleks og Deres fear porn og drama queen, undgå ALLE former for vaccinationer... Især til Børn..Vacciner består af bl.a. nervegift, neuro-toksiner, kemikalier eller tungmetaller, som gør os syge og i visse tilfælde, slå mennesker ihjel - PUNKTUM...Opsøg en holistisk læge i stedet...) 14. April 2016

Knap en ud af 100 børn fik knuder efter vaccinering med Statens Serum Instituts vaccine. Efter resultaterne kom frem, afbrød Instituttet kontakt til forskerne bag



Læs også:  Lundbecks nye Guldæg hedder 'Cipralex'. Genmabs højtbesungne kræftmiddel "Daratumumab". Novozymes, samarbejdet med Monsanto om "landbrugsbakterier ". Novo's insulinmiddel 'Tresiba', biotek-selskabet Santaris Pharma 'LNA Platform'. I Cancerindustrien hedder det "Nagalase". Statens Guldæg er det "Statens Serum Institut (SSI)", en dansk ejet vaccinefabrik - lige nu 250 mio.kr. direkte i statskassen efter delsalg - Statens bedst bevarede indtægtskilde

Af Maria Cuculiza / Cordelia Weber - 14/04-16 04:00 mx.dk

Når forældre læser indlægssedlen til Di-Te-Ki-Pol/Act-Hib-vaccinen, får de at vide, at såkaldte granulomer er en sjælden bivirkning, som mellem 1 ud af 1000 og 1 ud af 10.000 risikerer.

Men et stort svensk studie, som Statens Serum Institut lavede med deres DiTeKi-vaccine, viser allerede slut i 90'erne, at de stærkt kløende knuder, der for de fleste ledsages af aluminiumsallergi, er en almindelig skadevirkning hos knap 1 ud af 100.

LÆS OGSÅ: Mor til vaccinesyg: Fireårige Marcus kradser sig til blods om natten
LÆS OGSÅ: Indberetninger om knuder og allergi efter vacciner 40-doblet på fem år
LÆS OGSÅ: Flere hundrede børn får erstatning for vaccineskader

Den høje fremkomst var ‘helt uventet’, fortæller en af forskerne bag forsøget, professor, overlæge Birger Trollfors, der forsker i, hvorfor granulomerne opstår, og hvor almindelige de er. Forskning, som Seruminstituttet tilsyneladende ikke har interesse i.

“Efter vores første publikation brød de alle kontakter med os. De svarede hverken på brev eller fax.”

At 1 ud af 100 skulle få granulomerne og at de ikke altid forsvinder i løbet af kort tid, som de svenske forskere bag forsøget også har påvist, er ny viden for næstformand i Lægeforeningen, Michael Dupont:

“Seruminstituttet burde have informeret myndigheder og læger om omfanget af skadevirkninger i deres egne forsøg i Sverige, og det er en fejl, at det ikke tydeligt står i produktinformationen, at det handler om en ud af 100.”

Læs videre: http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/17229376