Apr 6, 2016

Kirsten Birgits Troldehær (Jeg kan kun anbefale dette satireprogram. Rasmus Bruun og Frederik Cilius Jørgensen er, efter min mening, ekstrem begavede og enormt talentfulde, det er fantastisk, at de kan skrue så høj satire sammen hver eneste dag.. Danmarks eneste journalist der tør sige sandheden om Cabal og deres evindelige konstruktive adfærd..) - 6. April 2016

Den Korte Radioavis
Daglig nyhedssatire

Danskerne er dødtrætte af alenlange, tilstræbt objektive nyheder – de vil have KORTE nyheder, jo kortere jo bedre, og så vil de have deres nyheder serveret i skarp sovs, på et sprog de kan forstå. Programmet beværtes af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og med sig i studiet har hun nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Med deadline hvert femtende minut vil de sammen arbejde målrettet, knaldhurtigt og kompromisløst på at gøre nyhederne kortere og kortere, og skarpere og skarpere .
(Den Korte Radioavis' MUS på Radio24syv - 120K views)



Kirsten Birgits Troldehær er samtidens mest effektive værn mod den politiske virkelighed, der hersker i landet. Hvis du sidder og nikker, når Kirsten Birgit revser samfundet og de politikere, der er sat til at varetage det for os, så meld dig under fanerne, hvor general Birgit sidder klar som Holger i kælderen til at udstikke ordrer om næste angreb.

Kirsten Birgits Troldehær var tungen på vægtskålen, der afgjorde EU-afstemningen omkring afskaffelsen af retsforbeholdet den 3. december 2015. General Birgit, oberst Viking og Troldehæren viste sig yderst effektive til at angribe politikernes unuancerede, underlødige, arrogante og helt hen i vejret formuleringer og argumenter i valgkampen. Ethvert svagt punkt hos modstanderen blev straffet ubønhørligt. General Birgit viftede taktstaven, oberst Viking formulerede angrebet og Troldene gik frådende til angreb på JA-siden… og sejrede!



Meld dig ind i Kirsten Birgits Troldehær! Kæmp sammen med andre ligesindede, uanset politisk overbevisning. Kæmp i Troldehæren, skabt af general Birgit, der også kendt som seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis på Radio 24syv. Troldehæren blev skabt som en hær, der per ordrer fra general Birgit med lødig argumentation kunne angribe politikere og andre højtstående personligheder, når de ikke havde styr på deres argumentation eller ikke ville svare på spørgsmål fra folket. Derfor lægges der også vægt på, at trolde i Troldehæren kan kommunikere på en meget rolig, meget afklaret og meget fattet måde. I krigsrådet planlægger generalen og obersten strategien for hvor og hvordan de respektive slag skal slås.

Kirsten Birgit er som journalist kendt for at bide sig fast der, hvor det gør ondt og bide til indtil det knaser. For Kirsten Birgit er der ingen modstander, der er for stor – jo større de er, desto hårdere falder de! I Den Korte Radioavis leverer hun nyheder med kirurgisk præcision, klare, parate og skarpe. Hun har sans for satiren i Satirsdag, hvor indslag som Helt Hen I Vejret og Bim og Bum gang på gang svirper relevante samfundstemaer.

troldehæren kirsten birgits troldehær radio 24 7
Som trold opfordres du til at anvende hashtagget #troldehæren, når du skriver om vores kampe på de sociale medier. På den måde kan vi identificere kampen og forstærke den overordnede indsats.

Spørgsmål og kommentarer er velkomne på denkorteradioavis@radio24syv.dk

https://www.youtube.com/channel/UCWtKbNIH7n0sFICvBCIE-4g