Apr 24, 2016

Hvad vil du helst 'ikke' gå ned på - Dit Superego og Skyldfølelse!! (Du betaler for underholdning og tom snak - Enten om det er Røde kors, Hjerteforeningen, Danmarks Lungeforening, Astma- og Allergiforbundet, Alzheimerforeingen eller mastodonten over dem alle: Kræftens Bekæmpelse. Danskernes blinde tillid til 'systemet' overgår selv min vildelse fantasi når der bliver samlet penge ind til det medikoindustrielle kompleks via tossekassens underholdningskanaler og raslebøsser..Danskere bliver ved og ved med at falde ned i samme affaldsskakt, uden at se sig tilbage. Og nej, der er ikke kun få brødne kar - det er hele branchen som er syg. Follow The Money!!! ...)

"Danmark banker for hjertet"

Sådan lød sloganet fra Hjerteforeningen søndag, da de var ude på deres første landsindsamling. Cirka 3,6 millioner kroner blev det til.
- Vi er meget taknemmelige for den store indsats, som indsamlere og frivillige i Hjerteforeningen har ydet. Og lige så taknemmelig for de penge, der er lagt i indsamlingshjerterne.
- Det var en overvældende støtte fra befolkningen og en fantastisk landsindsamling-debut for os, lyder det fra Kim Høgh, Hjerteforeningens administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Læs videre her: dr.dk 
***************************************************


I flere uger har danskerne samlet tøj sammen til et godt formål til 'Smid tøjet'.
I aften kulminerer flere ugers tøjindsamling i den gode sags tjeneste i det store 'Smid tøjet'-galla, der vises på TV 2. Forinden da har har hele Danmark åbnet skabene og fundet det tøj, de ikke længere bruger.

http://underholdning.tv2.dk/kendte/2016-04-23-smid-toejet-galla-her-er-de-kendte-paa-den-roede-loeber

****************************************************
Herunder en lille sød historie som er offentligt tilgængelig via Facebook


Klaus K blog
Mere sundheds-korruption: Hjerteforenings-formand fyret fra Rigshospitalet for svindel med forskningsmidler ...

En af rygernes største fjender i medierne, formand for Hjerteforeningen, overlæge Peter Clemmensen brugte en halv million forskningskroner på 10-15 eksotiske ferierejser til sig selv & sin familie, bl.a. i Australien, USA & Kenya ...

Han er nu fyret fra sit lukrative job i dansk sundhedsvæsen, og politiet undersøger, om der er basis for en straffesag imod ham

Ak ja - intet kommer bag på en i den branche. Sundhedsvæsenet er, som tidligere beskrevet, et eldorado af korruption & råddenskab i en grad, så man næppe tror, det er muligt ...

Igen er der tale om en højprofileret figur i sundhedsvæsenet - en af de højst ansete eksperter på sit felt - overlæge og ordførende professor - ligesom Bente Klarlund, der for nylig blev dømt for videnskabelig svindel ...

Og så var han indtil 2012 formand for den "fine" Hjerteforening, som har prinsesse Mary som protektor - og: Han er medlem af "European Society of Cardiology", foreningen der er syltet ind i forbindelser til medicinalindustrien, som nævnt i opslaget fra i går

Se Peter Clemmensens imponerende CV ... der er tale om en af topfolkene på hjerteområdet:

http://sprh.dk/Portals/0/cv/peter.clemmensen.pdf

Hans synderegister fylder imidlertid lige så meget: For ligesom sin uredelige kollega Bente Klarlund, har også Peter Clemmensen brugt stor energi på at lyve om tobak & passiv rygning i medierne - det er faktisk påfaldende at se sammenfaldet - læs den pinlige historie:

Halvandet år efter at rygeloven blev indført, ledte de forbudsglade danske sundhedsmyndigheder med lys og lygte efter en positiv sundhedseffekt ved rygeloven, som de kunne blæse ud i medierne - givetvis for at skabe mere opbakning til rygeloven ...

Uheldigvis kunne de ikke finde nogen positiv effekt. Alle indlæggelser & dødsfald af såkaldt "rygerelateret" sygdom fortsatte, som de altid havde gjort ...

Antallet af hjerteanfald (hjerteblodpropper) - Clemmensens ekspertiseområde - var fx. faldet gennem 25 år med 5-10% årligt, og rygeloven ændrede ikke på det. Derfor måtte myndighederne slukøret erkende dette i konklusionen på deres rapport i 2009:

"I ingen analyser fandtes en effekt af loven. Der kunne ikke påvises nogen forskel i indlæggelseshyppigheden efter lovens ikrafttræden."

http://dengulenegl.dk/blog/?p=1360

Men det var åbenbart ikke godt nok for Peter Clemmensen, så han gik i medierne og stak en løgn, allerede før alle tallene var kommet ind, og før rapporten var skrevet - en simpel løgn:

Han sagde, at hjerteanfaldene *var* faldet efter loven - og ikke nok med det: Han sagde, at de var faldet *på grund af* rygeloven - dette blev citeret overalt og stod bl.a. i Hjerteforeningens blad, som han var formand for:

http://www.hjerteforeningen.dk/index.php…

Hvad han glemte at fortælle var, at hjerte-blodpropperne ikke var faldet mere, end de altid havde gjort ... til gengæld huskede han at fyre den sædvanlige salve af: At rygeloven snarest måtte strammes og cigaretafgiftere sættes 50% op ...

Denne salve kender vi jo kun alt for godt fra de eksperter, som pudsigt nok altid har nogle gode økonomiske aftaler med medicinalindustrien - det har Peter Clemmensen naturligvis også. Han er i den grad medicinalselskabernes mand:

http://ext.laegemiddelstyrelsen.dk/…/tilladelse_laeger_tand…

Man skal huske, at Peter Clemmensen på det tidspunkt regnedes for at være en af DK's store eksperter på hjerteområdet - måske den største. Hvordan kan han så lyve så plat om et forhold på sit eget ekspertiseområde?

Skal man ikke kunne stole på, at sådan en mand siger sandheden? Skal man ikke kunne stole på, at han ikke bruger forskningsmidler til privat brug?

Naturligvis skal man det. Der er ingen grund til at have medlidenhed med ham - selv om han klynker over, at han var blevet lovet "frit lejde", hvis han erkendte sine synder:

http://jyllands-posten.dk/…/fyret-professor-vi-blev-lovet-…/

Vorherre bevares. Hvad havde han tænkt sig? At små folk skal straffes med fængsel for at snyde staten for lidt dagpenge, mens rige løgnagtige læger med milliongager skal have frit lejde når de snyder staten for en halv million?

No way, hr. ekspert ...

Lad os andre fejre denne begivenhed med et skummende glas øl og en glad lille cigaret: Endnu én af sundhedssvindlerne er fældet - som de siger i udlandet:

Two down - 98 to go ... !


Fyret overlæge står frem: Derfor brugte jeg forsknings-kroner på familieferier
Overlæge og hjerteekspert Peter Clemmensen, der i december blev fyret fra sit job på Rigshospitalet og politianmeldt for svindel med forskningsmidler, brugte…
bt.dk