Apr 26, 2016

Det bliver måske dyrere at være boligejer (Troels Lund Poulsen kommer med misinformerende 'forventet' prisstigninger for boligejere, som ikke er fastlagt endnu. Derfor kan Nykredit og andre benytte muligheden til at hæve bidragssatserne (money scam)...på forhånd. Vi ved, det blev fremlagt allerede i Dec. 2015 hvor Finansrådet meddelte, at den danske finanssektor står til at skulle rejse 85 milliarder kroner i ny kapital, 'såfremt nye', internationale krav bliver gennemført uændret (kan først stadfæstes om et par år). Dvs. realkreditten 'tror' de står for skud fordi Basel-komitéen i Schweiz kræver større kapitalkrav. Ja, det er rigtigt at Danmark har ingen veto ved forhandlingsbordet. Vi ved med sikkerhed, at regningen altid skubbes til Husholdningerne, ALDRIG til Erhverslivet. Det er også krystalklart, at realkreditselskabernes indtjening på bidragssatser er uændret eller stiger, samt obligationsejerne/investorerne altid får deres renter tilbage fra boligejerne. Med andre ord, boligejerne taber, altid)

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) tror, at landets boligejere får en prisstigning.


25. april 2016 kl. 14:56 information.dk

Regningen bliver måske større for boligejerne i Danmark fremover.
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) forventer, at samtlige af landets boligejere kan se frem til en prisstigning, når yderligere kapitalkrav til pengeinstitutter bliver vedtaget.
Det siger han ifølge business.dk. 
- Det er min forventning, at der kommer yderligere reguleringskrav også til de danske pengeinstitutter. 
- Vi får først afklaring på, hvor stort det bliver, og i hvilket omfang det kommer til at berøre den danske realkredit, når vi ser de potentielle anbefalinger, som Basel-komitéen kommer med.

Læs hele historien: https://www.information.dk/telegram/2016/04/maaske-dyrere-vaere-boligejer


Komité retter bredside mod Nykredits bidragssatser


18/03-16 01:04 mx.dk

Nykredit forklarer prisstigninger med nye regler. Men det er en dårlig undskyldning, mener Basel-komitéen. 

- Det er ren spekulation. Det er antagelser baseret på rygter om regelsættets effekt, siger Margaret Critchlow, kommunikationsspecialist i Basel-komitéen, som til Jyllands-Posten kalder de kommende regler for "en revidering af de eksisterende".

Læs hele historien: http://www.mx.dk/penge_erhverv/uddannelse/story/26021914


Bankerne advarer: Ny kæmperegning er på vej til de danske boligejere

Den danske finanssektor står til at skulle rejse 85 milliarder kroner i ny kapital, såfremt nye, internationale krav bliver gennemført uændret. Og det kommer til at koste de danske boligejere dyrt, lyder det fra bankernes brancheorganisation, Finansrådet. Ifølge Finansrådet vil regningen primært ende hos boligejerne, og Finansrådets direktør, Ulrik Nødgaard, udtaler, at det uden tvivl vil lægge et opadgående pres på et af realkreditinstitutternes boliggebyrer, bidragssatserne.
Det skriver Dagbladet Børsen.

Læs og Lyt til hele historien:  http://nyheder.tv2.dk/finans/2015-12-07-bankerne-advarer-ny-kaemperegning-er-paa-vej-til-de-danske-boligejere