Apr 19, 2016

DANMARK SKAL IKKE BOMBE I IRAK OG SYRIEN (Et bredt flertal i Udenrigspolitisk Nævn i Folketinget tilbage i Marts 2016 og senere idag, ønsker, at Danmark skal sende F16-fly til at bombe, hercules fly med landtropper og specialstyrker til Syrien og Irak, igen, igen. Danmark, tvinges af vores USA/NATO's forsvarsalliance til en propaganda-krig som ikke kan vindes. Ikke engang vores udenrigsminister aner, hvem vores allierede er på landjorden) 19. April 2016



Published on Apr 18, 2016

En kritik af Danmarks beslutning om at også bombe og have specialstyrker på jorden i Syrien - indspillet før beslutningen den 19. april 2016.
Jan Øberg leverer også forslag til en civil politik, en politik byggende på FN-normen om at fred skal skabes med fredelige midler.

Jan Øberg er fredsforsker, fil.dr og direktør for Den Transnationale Stiftelse, TFF, Han er tidligere leder af Lund University Peace Research Institute (LUPRI) og tidligere generalsekretær for Den Danske Fredsfond i København. Øberg er medstifter og leder siden 1986 af TFF, Den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning (TFF), i Lund i Sverige.