Apr 29, 2016

BREAKING: Politielever smadrer løs på alt og alle. Eks-betjent: Giver 5000 kr. i dusør for oplysninger om voldelige betjente.(VIDEO) - 29. April 2016

RED STADEN - Inviter alle der støtter mangfoldighed har delt CADOK's video.

Der er ikke særligt meget mangfoldighed over Politi elevernes optræden på staden... Sørgeligt hvis det er dem her, som i fremtiden skal beskytte vores samfund.



614.798 visninger - Tryk på 'lyd knappen', hvis der mangler lyd.....

Torsdag d. 28 april 2016 kom der, for anden dag i træk, store tropper af politiskole elever og hærgede Christiania. Det hele startede med en mishandling.Pludseligt begyndte politiet at slå på alle som stod og så på. En CADOK fotograf blev slået ned og kom på hospitalet. Den anden CADOK fotograf fik slag og kameraet blev smadret.

*******************************************************

En video af kampe mellem christianitter og politiet deles torsdag flittigt på de sociale medier. 


Af Jesper B. Larsen - 28/04-16 22:36

Den tidligere betjent, Lars Kragh Andersen, udlover nu en dusør på 5000 kroner for personlige oplysninger om de betjente, der var involveret i razzia på Christiania. En video af en politirazzia på Christiania i dag har vakt opsigt på sociale medier, fordi mange mener, at betjentene udviser en aggressiv og voldelig opførsel overfor de tilstedeværende personer. En fotograf fik smadret sit kamera og måtte sys i hovedet efter at være blevet slået med en knippel, ligesom flere andre blev ramt, da politiet trak kniplerne. Politiet selv afviser, at de har gjort noget galt, og at de tilstedeværende selv var ude om det, fordi de ikke efterlevede politiets anvisninger.