Apr 16, 2016

Blogger: Det er blasfemisk at tale dårligt om den danske 'Elite' af logebrødre, som kunne være en del af #Panama Papers-skandalen, der bejler til verdens diktatur og anti-menneskeretlige stater. Lande som indirekte støtter Islamisk Stat (F.eks. har A.P. Møller Mærsk en olieforretning i Qatar, Michael Laudrup som træner for Lekhwiya i Qatar eller Kongehuset med hyppige besøg både i Qatar og Saudi-Arabien. Med sig har Kongehuset en skare af CEO's fra Danmarks største virksomheder, der fortolker penge-kodeksen med kynisme, egoisme og grådighed.. )

Radio24syv.dk 15/04
Det, vi taler om uge 15, 2016 (2)

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne. Ditte Okman



 

 

 

Michael Laudrup – ambassadør for dårlig moral


(Berlingske) Af Torben Steno, vært på Cordua & Steno på Radio 24syv - 8. april 2016, 10:30

Danmarks største sportsstjerne er medlem af en loge af feterede verdensstjerner med en minutløn, der langt overgår tilhængernes månedsgage, betalt af primitivt pralende arabiske milliardærer.

Bestyrtelsen over afsløringerne af den globale skattesvindel i Panama, der ikke overraskende indeholder navne på flere også danske sportsstjerner, er naturligvis helt forståelig. Ingen med kendskab til de beløb, der kan tjenes ved at spille bold, kan være overrasket over, at de altid apolitiske sports­ikoner selvfølgelig figurerer i de lækkede dokumenter. Fra intensiv mediedækning præsenteres vi dagligt for billeder fra verdens største sports­arenaer, hvor begreber som moral, etik og fair play udnyttes kynisk nærmest blasfemisk til at give publikum et kortvarig følelse af, at sportens verden er den retfærdige, der hviler på værdier, som ikke kan gøres op i penge....
Qatar støtter officielt ikke Islamisk Stat, men at de svimlende pengekasser i ørkensandet via såkaldt islamisk velgørenhed også er kommet denne grænseløse morderbande til gode, burde Michael Laudrup være klar over. Men det generer ham åbenbart ikke.
Læs videre:  http://www.b.dk/kommentarer/michael-laudrup-ambassadoer-for-daarlig-moral