Mar 20, 2016

Nyheder fra STOP-TTIP 20. Marts 2016 (3,4 millioner har allerede skrevet under det Europæiske Initiativ Mod TTIP og CETA! Lyt til, hvad Lars Løkke har at sige omkring TTIP..)



Hvordan kan vi konstatere, at vores egen Venstre regering er en del af Khazarian Mafia sammen med USA, Israel, Australien, Tyrkiet og England (EU)... Se og lyt til dette klip omkring TTIP.

Erhvervslivets forventninger til statsminister er KÆMPE store, det ved vi. Det er næsten sikkert som amen i kirken, alle Interviews med statsledere/politikere, er forberedt på forhånd. Bed mærke i, under interviewet fra TV2, der tilsyneladende kun findes på nettet, kan vi konstatere, at Lars Løkke er i lommen på den farmaceutiske industri, er bange for hvad BRIC landene kan gøre mod Petrodollaren, samt lille Dannevang har givet marionetmesteren USA en blanco-check, Lars Løkkes elskede citat - "derfor skal vi kende vores besøgelsestid"  kommer fra Bibelen - (”I hyklere! Jordens og himmelens udseende forstår I at tyde, hvorfor kan I ikke tyde denne tid?” Luk. 12:56). Når en journalist fra CATV så efter TV2's interview stiller yderligere spørgsmål omkring mere præcist, hvordan Danmark får en fremgang på eksporten på 14 pct, som svarer til 14 mia. kr. nægter Lars Løkke at svare i tumulten. 

Dette er der meget lille chance for at du så i dit TV.
selvom TTIP forsøger at virke åbne om den kommende handelsaftale, som vi ikke kommer til at stemme om, men er meget mere vidtrækkende end eu retsforbehold og tilvalgsordning, ja så viser medierne knap noget om denne handelsaftale TTIP, måske har TV2 vist deres interview, men det er ihvertfald svært at finde klippet på nettet, hvis det overhovedet er der. Tv2 har kun 13 nyheder på hele deres site om TTIP , prøv selv at søge, den seneste nyhed er om en stor demonstration i Tyskland imod TTIP. der kommer mere om TTIP på www.frackingnews.dk se mere om TTIP her http://www.stopttip.dk/ og her en sukkersød fortælling om TTIP http://ec.europa.eu/trade/policy/in-f...

Læs også: CETA, FTAA, NAFTA, TPP, TTIP, TISA, GATS, CISPA - Alt-i-Ét løsningen for globale virksomheder, NGO'er, fagforeningers totalitære kontrol af menneskeheden. Globalisternes Bedst Bevarede Hemmelighed... 17. Marts 2016

TTIP/CETA-nyheder


af STOP-TTIP | 15. mar 2016 | Nyhed

 

Marianne Grimmenstein kæmper sin egen kamp mod handelsaftalen med Canada


En 69-årig tysk musiklærerinde kan måske stoppe CETA-aftalen. Hun forbereder den største civilsag, Tyskland nogensinde har set. Hun vil bringe aftalen for den tyske forfatningsdomstol. 41.000 mennesker støtter sagen i gruppesøgsmålet.

CETA er en pendant til TTIP-aftalen med USA, men Grimmstein mener, at CETA er vigtigere: CETA vil danne præcedens. Hvis det skulle lykkes for hende at få stoppet ratificeringen af CETA, kan hun måske også stoppe TTIP.

Måske kan det overraske, at en musiklærer har så travlt med CETA. Men hun har ikke kun undervist i fløjtespil i 40 år, men også været “hobbyadvokat”, som hun kalder det, i over 20 år, og hun har lige så længe været medlem af foreningen ”Mehr Demokratie”. Som hobbyadvokat har hun især beskæftiget sig med forfatningsret og folkeret (international lovgivning). Hun går meget op i grundloven og grundlovsbrud. Interessen har hun fra sin far og farfar, der var advokater i Budapest, hvor de selv voksede op.

Hun har nu i fire år beskæftiget sig intenst med frihandelsaftalerne. Hun læste en artikel, der beskrev, hvordan TTIP brød den tyske grundlov, og derpå formulerede hun i 2014 et ti siders forfatningsanklageskrift mod CETA. Vigtigste kritikpunkt: Borgernes valgret vil blive udlignet/ophævet af frihandelsaftalen. Uanset hvem man vælger – i en kontrovers med udenlandske investorer vil en indenlandsk politiker intet kunne stille op. Hendes anklageskrift kom dog for tidligt. CETA var ikke sendt til ratifikation endnu og kunne derfor ikke indklages for retten. Der lå simpelthen ikke et færdigt dokument, som retten kunne tage stilling til, og hendes sag blev afvist.

Sagen havde skabt en del opmærksomhed, og hun blev kontaktet af nogen bag et websted, der samler underskrifter. De tilbød at sætte en underskriftindsamling op på www.change.org til støtte for hendes projekt. Der er nu indkommet over 100.000 underskrifter og indsamlet 14.000 euro, som skal bruges på at få en forfatningsekspert til at formulere den nye klage. Og lykkes det ikke denne gang heller, vil hun tage sagen til EU-domstolen. Men hun glæder sig over det stigende antal støtter.

Talen om, at folk er trætte af politik, er noget pjat, mener hun. Men folk skal aktiveres. ”Et folk, som man ikke spørger, kan ikke blive aktivt eller handle.”

Kilde: Oprindelig artikel her

Skriv under her

**********

Storindustriens drømmescenarie


Af Charlotte Ryø

Set i et bredere perspektiv er det et ret uhyggeligt scenarie, der tegner sig, hvis de nye store handelsaftaler vedtages. (TISA er endnu en af slagsen med deregulering af tjenesteydelser, læs: overførsel af beføjelser inden for fx ældrepleje, uddannelse, sundhedspleje fra staten til big business.)

Storindustrien er, som en altædende organisme, i gang med en gennemgribende overtagelse af retsstaten. Den er så overvældende, at politikerne i deres bevidstløse glæde over ”frihandel” ikke opfatter, at de er på vej til at blive arbejdsløse eller i hvert fald kraftigt indskrænket i deres virkefelt. Deres lovgivningsmuligheder i de folkevalgte parlamenter vil blive undermineret af love, der allerede er klappet af med industrien, og når de kommer frem til politikerne, efter at have været igennem EU-møllen, er der ingen mulighed for at ændre noget som helst.

Industrien vil sætte sig som en overordnet kontrollerende faktor på hele den lovgivende magt inden for så at sige alle områder: sociale, økonomiske, miljømæssige, finans-, fødevarer, sundhed osv., osv. Og den vil også – uhyggeligt nok – komme til at dominere det andet ben i retsstaten: den dømmende magt. Særlige domstole oprettes, som skal afgøre tvister mellem virksomheder og stater – domstole, der er lavet for at tilgodese industrien frem for stater og individer. Intet over og intet ved siden af storindustrien.

Denne snigende overtagelse har været under forberedelse længe – faktisk flere århundreder. Små enheder (kommuner, regioner, fyrstendømmer, landbrug, småhandlende, iværksættere, små og mellemstore virksomheder) er over årene blevet samlet i større og større enheder eller opkøbt af monopoler – se bare dansk landbrug, der nu er omdannet til mega-industrilandbrug. Formålet er at ribbe planeten for alle rigdomme over og under jorden og samle dem på ganske få hænder.

Store landområder skal omdannes til kæmpe miner, hvor der uden distraherende miljølove udvindes ædelstene, metaller og fossile brændstoffer, og store golde områder med minelandskaber kommer til at dominere landskaberne. Jordens befolkning skal gøres til frivillige slaver i dette ridt for penge og skal fodres med billig, syntetisk GM-mad udviklet af Monsanto og andre kemi- og agroindustrier. Alle bliver holdt i skak med sultelønninger, overvågning og selvfølgelig DNA-registrering til glæde for diverse kontrolinstanser og ikke mindst medicinalindustriens forskning.

Hvor skal vi bo? Minearbejderne og de øvrige ”slaver” skal bo i store byer med boligblokke, der har elevator og direkte transport til minerne, og når forureningen bliver for massiv, bygges der underjordiske byer med kunstig ilttilførsel. Så er der også kortere vej til minerne. Den politiske elite, medlemmer af højfinansen og storindustrien bor i skattely i forskellige retreats rundt om på planeten, fx Schweiz og Andorra, hvor der stadig er lommer af frisk luft og produktion af lifligt kødkvæg og økologiske grønsager. Ejendomspriserne er så høje, at ingen almindelige dødelige kan bo der.

Et urealistisk fremtidsscenarie? Nej – bestræbelserne går i den retning – prøv at se det i den store sammenhæng, og se hensigten bag de mange tiltag. De fører samme sted hen: Mennesker som slaver – lønslaver, mineslaver og arbejdsslaver for en stadig grådigere elite.

Men heldigvis er mange ved at vågne op. Civilsamfundsgrupper, miljøorganisationer og fritænkere er ved at forstå, hvilken gennemgribende overtagelse af deres friheder og rettigheder, der er i gang, og er gået til kamp. I hele verden bliver der protesteret mod de overtagelsesplaner, der kommer til udtryk i de såkaldte FRI-handelsaftaler. Frivillige slutter sig sammen i grupper og netværk for at protestere, og er der mange nok, så gør det indtryk på politikerne, som trods alt stadig får deres mandat fra vælgerne. Men mandatet bliver desværre tyndere og tyndere, for parlamenterne tømmes for magt til fordel for storindustrien.

Så vi må stå sammen og kæmpe for den frihed, de goder og det demokrati, vi har skabt gennem de sidste århundreder. Det skal vi ikke sælge for nogen pris overhovedet – hverken “mere handel” eller “bedre lønninger” eller “større vækst”.