Feb 10, 2016

Jens Stoltenberg/NATO opruster for at imødegå trusler fra Rusland.... (Jens Stoltenberg har kodenavnet "Steklov" hos FSB)


Putin scrambles thousands of troops and hundreds of warplanes across south-west Russia in large-scale military drills amid growing tensions with the West

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3439109/Putin-scrambles-thousands-troops-hundreds-warplanes-south-west-Russia-large-scale-military-drills-amid-growing-tensions-West.html#ixzz3zlMHwXqp


Nyhetsspeilet.no er et Norsk online magasin skrevet af folket til folket. De offentliggøre oplysninger om nye paradigmer og rapportere om aktuelle emner fra nye vinkler, samt om emner som andre udgiver. Desuden sætter Nyhetsspeilet.no aktuelle emner i et bredere perspektiv end vi normalt ser offentliggjort. Tidsskriftsartikler beskæftiger sig med tre væsentlige hovedemner: Bevidsthed, Kosmos, Samfund, Helse

******Following article is in Norwegian - use google translate on the top of my blog entry*****


Jens Stoltenberg vil ruste opp mot Russland


Alle vet at de like godt kunne ha snakket med Putin.

Det finnes ikke en forsvarsminister i NATO som ikke vet at tidligere statsminister Jens Stoltenberg ble plukket ut til stillingen av Angela Merkel og Barack Obama.

Dette etter at Jens Stoltenberg har medvirket til kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag hjemme i eget land fra 22. juli 2011 for indirekte å styrke seg selv, det gamle politiske systemet og Russlands fordekte herredømme over Norge.

Så da vet forsvarsministerne også hvor de har både forbundskansler Merkel og president Obama. I virkeligheten.

Ikke alle av dem er født i går.

I dag står det publisert hos NRK:� Stoltenberg: – Vil styrke forsvaret mot øst:

Nato vil styrke det militære nærværet mot Russland enda mer, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg før dagens forsvarsministermøte i Brussel.

Billede: Artikkelforfatter mener at de like godt kunne ha snakket med Putin. Bilde: Brigade Nord, Setermoen under øvelse Cold Response 2014

Jens Stoltenberg har kodenavnet Steklov hos FSB, noe han også hadde hos KGB. Hva de to andre kommunistene i nye klær har som kodenavn hos de hemmelige russiske tjenestene, vet jeg ikke. De fikk dem før de fylte tjue år begge to. Såpass er sikkert. For både Merkel og Obama har en fortid som solide sovjetkommunister.


Artikkelforfatter mener at de like godt kunne ha snakket med Putin. Bilde: Brigade Nord, Setermoen under øvelse Cold Response 2014.



Jeg vil tro at stemningen er litt spesiell når forsvarsministrene fra 28 land må stille opp i dette skuespillet i Brussel i dag.

NATO er jo bare maskirovka, og alliansen kan kun brukes til øvelser, intet annet, og til i fragmentert form å bombe forsvarsløse land i den tredje verden som på sikt er til nytte for Russland.

President Vladimir Putin kan også på kort varsel snu NATO mot egne befolkninger, så å ruste opp innen alliansen innebærer en stor risiko for egne befolkninger, slik alliansen er styrt fra skyggene.

Alt som er skapt med det gode som formål kan bli snudd til det motsatte formål, slo allerede Aristoteles fast. Det som du blir innbilt til å tro er et sikkerhetsnett, kan fort bli et garn.

Forsvarsministrene bør se ned i gulvet i skam. For alt sammen er svindel og bedrag og indirekte styrt fra Kreml. Fra alle bauer og kanter. Den såkalte motstanden mot Russland er en illusjon som Putin & Co trenger som røykteppe. Virkeligheten for dem er alltid et annet sted.