January 22, 2016

Whistleblower - Investment banker taler ud om pengesystemet... (Mads Palsvig har handlet med Valuta, Global Macro Trading (Statsobligationer),Optioner, Derivater, Futures globalt i verden over..Top Banker i USA, Kapitalist, Zionist i 49 år, Pro tilhænger af USA og Israel, arbejdet for banker i USA, London og Hong Kong, mødte Ben Bernanke(Chairman FED 2006-2014) indtil han blev blacklistet, da han begyndte at stille spørgsmål til 'systemet'..."Det er stort, virkelig stort.. Det SKAL ud det her, siger Mads")

Samarbejdet mellem Mads Palsvig, Open Mind Conference og Gaia TV
Vi sender LIVE  tirsdag d. 26. januar ca. kl 18.45 - 21.15
Gratis
Blogger: Finansielle Akronymer

Trailer-1
Trailer-2


Forelæsning - En investment banker taler ud.mads palsvig
Det er med stor fornøjelse, at Open Mind Conference i samarbejde med GAIA TV inviterer til foredrag med den internationale bankmand Mads Palsvig. Mads Palsvig har næsten 30 års erfaring fra ansættelser i nogle af verdens største finansielle virksomheder i bl.a. London og Hong Kong – fx Credit Suisse First Boston og Morgan Stanley.
Gennem sit job som Investment Banker har han fået indsigt i, hvordan pengesystemet fungerer i praksis, og hvilke overvejelser der ligger til grund for nogle af de helt store beslutninger i den finansielle sektor.
En indsigt, der bekymrer Mads Palsvig, men som også inspirerer ham til at se mulige forbedringer.
Kom og hør en spændende fortælling om mærkværdige finansielle og globale beslutninger, myten "Booms og Busts" og en analyse af, hvorfor der mere end nogensinde før er brug for fundamentale reformer af pengesystemet for at sikre et transparent demokrati og en stabil økonomi i fremtiden.
Foredraget afholdes to gange samme dag:

Første gang: Kl. 16-18
Anden gang: Kl. 19-21 sendes også Live på GaiaTV http://www.gaiatv.dk/event

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/191199781232623/

http://www.openmindconference.com/

"En Investment Banker taler ud" præsenteres i samarbejde med:MaydayE-stressECO
BarFodetDk-BigJPG