Jan 8, 2016

Mystisk parkering ved swingerklub: Henrik så bare film ( Enten var Prinsgemalen i Bio og se 'Macbeth' om manden som ville være Konge, eller også var han på 'G Club' Mr. SwingKing! - Han er dog stadigvæk en KÆMPE forvokset fransk havenisse - til grin)

Et billede, der har floreret på de social medier, har fået mange til at fnise uanstændigt. Det viste nemlig prins Henriks bil – parkeret foran en swingerklub

 

Lyt også til: "det vi taler om" Radio24Syv marker 38:39 

Prins Henriks kronebil var parkeret et lidet heldigt sted, da han d. 23. december var i Aarhus. Krone 121 var blevet parkeret halvt oppe på fortovet efter mørkets frembrud – lige foran en kendt swingerklub i Aarhus.En hurtig sjæl fik snuppet et billede af bilen – og billedet florerede herefter heftigt på de sociale medier og skabte hurtigt rygter om, hvordan prinsgemalen havde tilbragt lillejuleaften.Men sandheden var noget mere uskyldig. Prins Henrik havde besøgt biografen Øst for Paradis (som er nabo til swingerklubben) for at se MacBeth med nogle venner, lyder det i en besked til Ritzau.

Slagside i medierne


Den forklaring bliver nu yderligere bakket op af biografen selv, der bekræfter, at prins Henrik besøgtebiografen, der er kendt for at sende flere smalle og kunstneriske film. – Vi i Øst for Paradis kan berigtige, at vi havde den store ære at have prins Henrik som gæst i vores biograf, skriver Ditte Daugbjerg Christensen fra Øst for Paradis i en mail til Ritzau.Samtidig skriver hun, at hun er ked af, at prinsens besøg har fået en slagside i medierne. – Vi plejer ikke at sladre om vores gæster, og vi synes, at det er lidt ærgerligt at være anledning til en hel del sladder og uværdig sprogbrug – men vi glæder os over kongehusets gode smag, lyder det.

http://kendte.dk/mystisk-parkering-ved-swingerklub-henrik-saa-bare-film/

Kongehuset mener at have en god forklaring på, hvorfor prins Henriks bil pludselig holdt parkeret foran en swingerklub i Aarhus