Apr 14, 2015

(Repost&Reblog) Den sande betydning af begrebet Abundance - 14. April 2015

Når vi ønsker flere penge eller materiel rigdom, hvad er det så, vores sjæle i virkeligheden søger?


Udgivet den 1. August 2014 af Verdensalt

Meningsdannelse er både en individuel og en social prosess. Begrebet Abundance kunne være; Krig, Grådighed, Penge, Had, Kaos, Voldtægt, Vrede, Aggression, Ødelæggelser og Plyndringer, Sult, Mishandling af dyr, Overgreb på børn. Når du tænker sådanne, overlader du dig selv til vores 3D Matrix af illusion som konstant føder dig, med negative tanker.

Abundance er en ”ubegrænset overflod” af guddommelig energi, som omgiver os til alle tider. Vi skal alle forsøge at hæve os over de begrænsninger og modtage den rigdom af liv, som universet tilbyder hvert eneste sekund i vores liv. Gaias planetariske Logos Sanat Kumara fortæller os, den sande betydning af Abundance er det vi selv skaber omkring os, igennem den universelle lov. Menneskeheden er på et kritisk tidspunkt i vores evolutionære proces og mange oplever udfordring af måske økonomisk karakter eller en tilstand af overlevelse, når det ville være mest nyttigt, at være fri for en sådan bekymring.

Hvis vi nu som udgangspunkt ser på hvordan den universelle lov virkelig fungere og udtrykker sig og manifester sig via den guddommelig kærlighed, er her et bud:
Som jeg har været inde på et par gange, tidsbegrebet har en anden mening, hvis vi taler om vores lavere densitet på Moder Jord, eller i det univers som vi omgiver os med. Nogen stiller os selv utålmodigt spørgsmål så som; Hvor længe skal vi vente  hvordan kommer der balance i tingenes tilstand, det nye finansielt system er på plads, abundance, trivsel, velstand til alle? Svaret kunne være enkelt nok - den er der allerede, men den kan kun skabes af alle os mennesker på jorden, højne vores bevidsthed, vibrationer og energi-frekvens mod Ascension. Husk nu på, der er ingen guddommelige sjæle og mestre, galaktiske venner, som må blande sig i vores fysiske tilstedeværelse på jorden eller jordiske avatar, som blot er den laveste dimensionelle udtryk for din Multidimensional SELV. Vi skal lære, at stole på, FORBLIVE I DEN TRO, at nogen hjælper os til måls, guider os, uden at forblive i vores kaos og 3D. Men det er os selv, som skal gøre arbejdet.
Universet's tidslinje er perfekt tilpasset. Energien er perfekt tilpasset, forventninger, støtte og den guddommelige plan er perfekt tilpasset.

Vi som mennesker, skal være fastforankret i vores taknemmeligt hjerte. Mange vil måske sige;  'jeg kan ikke mere', 'jeg er træt', 'syg og uden penge'. Hvordan finder vi hen til, blot at være taknemmelige for vi er i live netop nu, vær taknemmelige over himmelen som beskytter os, træerne omkring os som er i balance, græsset vi gå på, vandet som vi svømmer i, maden som vi spiser. Vi er et spejl af hinanden og spejlet af vores Skaber.

Som Ærkeengelen St. Germain fortæller os, vi skal forsøge, idag i morgen og fremover istedet for at skabe, gøre verden mere fredfyldt, først se indad, gøre os selv til forgangsmænd for den ubetingede kærlige væsen, vi er. Vi kan fixe alt omkring os, men glemmer tit, os selv. Vi skal bringe Abundance inde i vores sind og sjæl med alt den kærlighed, fredsfyldthed, balance - Modtage den Violette Flamme, som nok en af nutidens stærkeste rensende kilder. Frembringe de love og kvaliteter, som tillader os at manifestere sig korrekt. Med Abundance, kræves det nu, at vi skal vise hvad vi vil med vores liv. Lad det komme til udtryk nu! Med Abundance i os selv, skal vi skabe den harmoni, balance, tro og håb for skabelsens kode. Åben dine arme og lade dig fylde med den violette flamme og troen på dig selv, troen på din virkelige familie af lyset for, at forbedre vores skrøblige jordklode , til et bedre sted at være.      

Husk nu på, vi er alle vores egen Ledestjerne, Anker og beviset for vi eksistere i og med det guddommelige aspekt.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!