Dec 10, 2015

COP21 bliver ikke planetens redning (blogger: Er Bjørn Lomborg den nylig oplyste redningsmand eller blot en del af problemet som alle andre på COP21? En stor del af den globale opvarmning er ikke styret af drivhusgasser eller kosmisk stråling men fra Geoengineering (chemtrails)- resten er blot et stort svindelnummer)

NY tidligere borgmester Michael Bloomberg ankommer til COP21
Læs også: Hvad er Global opvarming - ægte eller fabrikeret? (klimaaktivisterens modefænomen "global opvarmning") 
 
Bjørn Lomborg, professor CBS, fordedragsholder

FN’s klimatopmøde i Paris er slået op som en mulighed for at redde planeten. Det er det absolut ikke. Som jeg viser i en ny peer-reviewet artikel, vil den aftale, der bliver indgået i Paris – hvis det overhovedet lykkes at komme til enighed – skære temperaturerne i 2100 med blot 0,05° Celsius. Stigningen i havniveauet vil blive reduceret med 1,3 centimeter.

Det lyder måske overraskende: Vi hører konstant om, hvordan alle lande har afgivet betydningsfulde løfter om at reducere CO2-udledningen – de såkaldte nationale klimaplaner (“Intended Nationally Determined Contributions” eller INDC’er). Ifølge FN’s klimachef, Christiana Figueres, »rummer INDC’erne muligheden for, at den forventede temperaturstigning vil blive begrænset til omkring 2,7º C i år 2100, hvilket på ingen måde er tilstrækkeligt, men som er meget mindre end de anslåede fire, fem eller flere graders opvarmning, som hidtil var forudsagt af mange.
«Vi bør acceptere, at forsøg på at gøre fossile brændstoffer for dyre i brug aldrig vil fungere. I stedet bør vi gøre grøn energi så billig, at ingen kan modstå den.
Figueres antyder, at Paris-aftalen vil skære næsten 2° C af opvarmningen, fra 4,5° til 2,7° .

Læs videre her: http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8275375/COP21+bliver+ikke+planetens+redning/