Sep 26, 2015

Hvad betyder det, når vores guddommelige / galatiske venner sender os monumentale tilstrømninger af lys (gammastråler) til jordens befolkning netop nu, men siden 21. December 2012

Udgivet den 26. September 2015 af Verdensalt

Jeg forsøger ikke, at kunne dokumentere at Gud findes, fordi det gør han naturligt i mig, forsøger heller at 'plante' et frø i dig, som spirer til en ny åbenbaring om Gud, men tag denne artikel som en inspiration på vejen mod en ny evolution, som faktisk er kommet, om du vil det eller ej. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers. Søg altid viden selv...


Hvorfor skal vi tro på det guddommelige højere aspekt?
Hvad er energi?
Hvordan kan jeg slippe fra vores menneskelige fragmenterede og frygt-baserede ego?
Hvorfor modtager vi monumentale tilstrømninger af lys (gammastråler) til jordens befolkning, netop nu?

Hvorfor skal vi tro på det guddommelige højere aspekt?

 

Vil starte ud med at udfordre jer lidt på jeres "tro" eller mangel på samme, til Gud, Guider, Engle eller 'det  guddommelige aspekt' for Guds indflydelse på skabelsen af vort univers er et rigtigt svært emne.

Alene det, at skulle beskrive oldtidens filosofisk antropologi, som hovedsageligt fokuserede på begrebet universet eller den kosmiske orden, eller forgreninger til den teologiske og antropologiske forrang, vil jeg springe lidt og elegant over - kæmpe stort emne. Og dog, med en lille snært af undtagelse, fordi, snakker vi oldtidens, renæssances og nutidens teologiske antropologi, om hvorvidt den kristne opfattelse er korrekt, at alle mennesker på jorden oprinder fra den almægtige Gud skaberen af ​​verden, uden en kritisk tilgang til, hvordan vi blev skabt, virker mere fordøjeligt for mange. Spørgsmålet er, vil vi fastholde os ubarmhjertigt på Darwins evolutionsteori om menneskets oprindelse som er fadder til biologien alene, eller tør vi modsættes os logikken og bevæge ind i universets mangfoldighed...? bære lige over med mig .. læste en artikel fra Euroman i sommers om Prins Joakim, der mod alle odds, har givet mig en mere positiv indgangsvinkel til Prinsen, og jeg citere:  
Darwinisme går fint i spænd med tro på Gud.. ”Jeg tror på Gud og på et liv efter døden. Min umiddelbare darwinistiske livsanskuelse går fint i spænd med min tro på højere eksistenser. Jeg er ikke bleg for at blande lidt.” ”Jeg tror på, at det, der i Bibelen defineres som Helligånden, er os alle sammen i live. Den samhørighed er for mig et metafysisk niveau,” siger han. Har man nogensinde oplevet et eller andet, der var større end en selv, så er spørgsmålet, hvorfor det var større end en selv? Der er noget mere. Der er noget metafysisk,”
Jeg forstår godt hvad han snakker om.... Metafysikken - omhandler ikke blot det, som kan iagttages, men også mere eller mindre skjulte, "oversanselige" kræfter, årsager og "væsener" m.m. og det som Prinsen henviser til som Helligånden, det jeg vil kalde sjælen, Spirit. Fornemmer, døden er et emne, der fylder meget i Prins Joachims bevidsthed. I 1988 var han ude for et voldsomt biluheld i Frankrig og det har nok fået Prinsen til at se anderledes på livet og døden... Jeg er ikke personligt tilhænger af Darwinisme, menneskets oprindelse er langt mere kompliceret end som så... (vender tilbage til)    


Esben Lunde Larsen (V), mener, at gud har skabt jorden, så må det jo være korrekt? Går vi skidtet videre og ifølge Bibelen: "kommer kærligheden fra Gud, og vi kan kun elske hinanden, fordi han elskede os først"..... I Det Nye Testamente skærpes fordringen om at elske næsten til også at gælde fjenden.... Syntes selv, det er så svært at tolke både biblen og Det Nye Testamente.... Mit eget syn på kærlighed og det lyder sådanne "Du er skabt af kærlighed og skal elske og tilgive dig selv igennem ren ubetinget kærlighed, før du kan elske andre på din vej"... det resonere fint med mig... det betyder i praksis - Frygt, vrede, jalousi, had, bitterhed, skyldfølelse, fordømmelse, og domfældelse er helt uvirkeligt og skal frigives fra vores karma, før vi kan udvise "ren" ubetinget kærlighed til os selv og dermed, andre medmennesker.... Det er helt i orden at bliver frustreret, vred, irriteret, bitter, vise afmagt... men lad være med at det gå ud over uskyldige medmennesker, fordi du ikke får din vilje eller din planer ikke bliver opfyldt eller dit ego blev slået tilbage... Kig indad først, spørg dig selv.. er det dine tanker eller andres frustrationer og lokalisere årsagen til din egen udfordring, inden det går ud over andre...  

Hot topic: Hvorfor kan vi ikke bare tilgive og udvise flygtningene og emigranterne som tilstrømmer vores grænser, med ubetinget kærlighed...? Hvorfor er der denne modstand? Hvem giver os retten til, at dømme andre mennesker, fordi vi er bange for vores sociale velstand smuldrer væk? Forringer vi vores levevilkår, fordi vi hilser fremmede mennesker velkommen til vores i forvejen rigt land? Har Du spurgt dig selv om, hvad der sket til, for at finde ubetinget kærlighed? Tror du selv på, alle dine negative tanker 'alene' stammer fra dit ego eller højere JEG, eller måske er plantet fra andre mennesker, medier, historiebøger, forældre som du støder på hver eneste dag m.m.? Det er ikke nødvendigt at tænke på dine kernevelfærdsydelser bliver forringet, fordi en kommune hyber et antal flygtninge skaber besparelser. Du er sikret, vis i stedet din næstekærlighed.


Som mange af jer efterhånden er klar over, døde Jesus ikke på korset fysisk...., er det myte eller virkelighed? Stig Boye Petersen sætter os alle i forlegenhed, når han påstår: Jesus blev 125 år - ifølge Danmarks betydeligste bibelforsker og bogen "Christ in Kashmir“ som er skrevet af en muhammedaner ved navn Aziz Kashmiri i 1973. ”fysisk og biologisk opstandelse”, her må alt, hvad der ikke ligger inden for normal videnskab, omtolkes, så det ikke kolliderer med den videnskabelige opfattelse. Igen, vi er præget til ikke at modsættes os eller tilsidesætte vores tro mod vores religion, almene videnskab og kirkens magtvælde og fortolkninger. Bibelske beviser viser, at Jesus Kristus IKKE var født 25. December men historiske beregninger viser nærmere svarede til 13-19 Juni i det pågældende år ("The Companion Bible", 1974 Bilag 179, s. 200).
Vi er opfostret fra barns ben til vi ender vores jordiske liv i muldet med meninger, holdninger og synspunkter som oprindeligt er skabt fra vores forældre, skolen, kirken og historiebøgerne, der nødvendigvis ikke er rigtig antastet. Alle mennesker uanset religiøs, troende eller spirituel tilgang, stiller spørgsmålet, på et eller andet tidspunkt i Deres liv: Hvor stammer jeg oprindeligt fra? Hvad er meningen med livet? Hvorfor er jeg skabt på jorden? Hvem er jeg! og så fremdeles .... 

Så her kommer min helt egen uforbeholden fortolkning, men jeg er skam ikke alene om dette synspunkt:
Vi udspringer oprindeligt fra Guds Lys af ren ubetinget kærlighedsenergi som spirituelle krystallinske lysvæsner (sjæle) fra universets kerne (transcendentale multiversal riget). Vi har via vores guddommelige kontrakt, valgt, at inkarnere som en kulbaserede livsform på Moder jord (Nova, Gaia, Terra) fra femte dimension til tredje dimension (5D til 3D) udelukket fra vores oprindelige højere bevidsthedsniveau, til lav-densitet energifrekvenser, for udelukkende at lære at slippe og bearbejde vores karmiske og traumatiske oplevelser (Karma (handling) - Sanskara (hukommelse) - Vasanas (begær)) af alle vores inkarnerede livscykluser. Per design, gennemgår vi processen (transformationen, ikke transmution) om og om igen, indtil sidst, at bevæges os fra vores jordiske 3D Matrix af Illusion mod 5D, tilbage som spirituelle individer ('aktivering' / justering af dybe koder af guddommelighed i vores DNA-strukturer, som en katalysator for forandring, nyt liv, og vækkelse af din højere bevidsthed) med forståelse hvad ubetinget kærlighed betyder for 'alt' omkring os.. vi er alle One-ness ( fundamentet i filosofien bag Just Be One). Nogen vil så mene, vi alle når vi har nået et bestemt bevidsthedsniveau (consciousness) i forestående fremtid (Ascension per design), vender tilbage og forenes som krystallinske lysvæsner / galaktiske borgere blandt vores familie af millioner af ikke-jordiske væsener (Mennesker indeholder 'Alien' gener fra vores forfædre - flerdimensionale væsner) Hypotesen er, at en højere ikke-jordiske livsform, var engageret i at skabe nyt liv og planter det på forskellige planeter. Jorden er blot en af dem...PS: ved godt, det lyder som jeg har drukket af natpotten, men husk altid søg selv viden derom.
Den spirituelle tilgang hvorfor skiftet af bevidsthedsniveauet er altafgørende efter Mayakalender 21. December 2012 og især i September 2015 og fremover kommer jeg tilbage til senere...


Hvad er energi?

Menneskets Opstigen og Åndelige Hierarki



Her er en lille teaser til hvad energi er for en størrelse, samt enorme betydning for vores sundhed.

Det er VORES fem sanser vi benytter, når vi går på opdagelse som videnskabsmænd. Derfor glemmer vi ofte, at vores sjæl, tanker, følelser og krop består af energi. Alle levende ting består af en energisk eller vibrations frekvens. Dig, mig, vores kæledyr, stolene vi sidder på ... det er al energi, og vi alle er forbundet.

Frekvenser defineres som en målbar hastighed af elektrisk energi, der er konstante mellem to punkter og typisk måles i megahertz (MHz).

Mennesker udsender en bio-frekvens, der svinger i løbet af dagen, alt afhængig om vi udsættes for forskellige stressfaktorer, følelsesmæssige udfordringer og giftige stoffer i vores miljø.

Vores bio-frekvens er en direkte repræsentation af status for vores sundhed. Jo højere vores vibration, jo sundere, vil vores krop være. Udsætter vi k
onsekvent vores krop for negative stressfaktorer, kan det sænke vores energiske frekvens.

Vores tanker påvirker også vores Frekvens. Klinisk forskning har vist, at vores tankemønstre har en dybtgående effekt på vores krops vibrerende felt. Helt bogstaveligt, "energistrømme, følger vores tankemønstre eller underbevidsthed". Negative tankemønstre kan sænke vores vibrationer med 12 MHZ, mens positive tanker hæve vores frekvens ved 10 MHzYderligere forskning viser, at energiske clearing metoder, bøn, meditation og andre former for praksis kan bruges til at øge vores base-line frekvens niveau (op til 15 MHz). Med andre ord kan vi bevidst ophøje vores energiske resonans til at genoprette harmonien inden for vores aurafelt og sundhed i vores krop.

Vibrationelle resonans er direkte relateret til vores tilstand af bevidsthed. Øger vi vores frekvens, vil øge og udvide vores bevidsthed. Vi er i stand til at opleve, opfatte og forstå verden omkring os med mere dybde og klarhed. Ved at øge din egen personlige vibration, dvs. den energi du rummer i kroppen, følelserne og bevidstheden, kan du bygge bro over kløften mellem selvet og sjælen og skabe et liv i overenstemmelse med din skæbne. Højere bevidsthedstilstande er forbundet med guddommelig inspiration og øget kreativitet. Som vi tilslutter med højere frekvenser, vi udnytte en zone af glæde, lethed, harmoni og indre ro.

Jordens vibrationelle resonans er allerede steget eksponentiel mod et nyt niveau. Vi er subtilt skiftet fra en langsommere, mere fintmasket vibrationer til en hurtigere, lettere frekvensVi bliver påvirket alle niveauer: psykiske, fysiske, følelsesmæssige, åndelige, og endda på celleniveau. Kapaciteten af vores manifestation og karmiske mønstre er også ved at blive accelereret. Vores "junk" DNA er blevet aktiveret.....


Frekvens spektrum:  
Åndelige frekvenser 92 til 360 Hz 
Sund krop (dagtimerne) 62-72 MHZ
Ved almindelig sygdom (infektion) 52-58 MHZ
Ved kræfttilfælde 40-42 MHZ
Nær Dødsøjeblikket 24-26 MHZ

Negative frekvenser   

Hvordan kan jeg slippe fra vores menneskelige fragmenterede og frygt-baserede ego og had? 


Som sagt, det er VORES fem sanser vi benytter, når vi går på opdagelse som videnskabsmænd.Alt hvad mennesker ser og føler med det blotte øje og vores underbevidsthed samtidigt fortæller os selv, er logisk korrekt antaget, ikke sandt?  

Det betyder dog også, vi engang imellem tvinges målrettet til at lytte og handle på vores tanker, intuition og mavefornemmelse... vores menneskelige fragmenterede og frygt-baserede ego er væk, blot for en lille stund, vores energifrekvens stiger ... dermed har vi nu åbnet op for en åbenbaring, mod en større verden, større end dig selv.. eller sagt med andre ord... hvis du mener, der er mere end selve livet i (eternal present) NUETer du ved at blive bevidst om Din egen åndelige tilstand..    

Stor tilhænger af Matt Kahn og i hans seneste Youtube video snakker ham bla. om Kærlighed og had... Citat: "Having the right to hate is what brings to mind the right to choice love" det han mener er, fordi den som hader, den som intensivere og insistere på retten til, at få tingene gjort, på Deres måde... skriger efter kærlighed... med andre ord.. Jeg er nødt til, at gå een vej for, at forblive  i mit sikre element, undgå faldgruber, undgå de højere aspekter af ting som jeg tror jeg ønsker at opleve, men er til syvende og sidst, blot, en erstatning af den kærlighed som jeg ikke værdig at modtage... som jeg har nævnt i starten... Frygt, vrede, jalousi, had, bitterhed, skyldfølelse, fordømmelse, og domfældelse er helt uvirkeligt og skal frigives fra vores karma, før vi kan udvise "ren" ubetinget kærlighed til andre medmennesker. Wave-x hjælper os på vej - læs næste afsnit

Så, spørgsmålet man skal stille sig selv og som rammer hoved på sømmet, fordi vi er alle på en (mastery) spirituel rejse, de ting som sker i vores hverdagsliv når vi rammer hoved mod muren er: Hvordan bliver jeg som menneske, når jeg ikke får min vilje eller tingene ikke går efter mit hoved?:  ELSK DIG SELV MERE OG IKKE MINDRE! Dvs. hvis tingene ikke går præcist som du ønsker dig - elsk den situation. Hvis du mener, at hævn avler hævn, ydmygelse avler hævn, had avler had - Selvom du er følelsesmæssigt overrumplet, bliv på din egen halvdel, elsk den situation du befinder dig i, stop med at lade dig forføre mod hadet og hævn. ELSK DIG SELV MERE OG IKKE MINDRE! Noget man kan manifestere overfor sig selv højlydt er at sige: JEG BEHØVER IKKE AT FÅ MIN VILJE, FOR AT BLIVE LYKKELIG eller SELVOM JEG ALTID FIK MIN VILJE, ENDER JEG OP MED, AT MODTAGE LANGT MINDRE, END LIVET HAR PLANLAGT FOR MIG!

Som hentet ud fra min egen situation med min x-kone. Når hun ikke fik sin vilje, så var det et levende helvede, hvis alt gik efter hendes hoved - var tingene "nogenlunde" rolige. Hvis hun fik en opfattelse, jeg skabte problemer for hende (små ting) var hævn det eneste motiv som hun fandt naturligt. Når hun så fandt ud af det var hendes egen fejl, var der ingen forsoning. Basal set, hvis jeg fodrede hende med enten negativt eller positivt energi spiller ingen rolle, bare hun fik opmærksomhed, holdt sin kontrol og magt til bestemmelse, men hun hiv sin egen og alles negative energifrekvens ned med afmagt, stress, usikkerhed og frygt.  

Citat fra filmen "Tomorrowland": 

"There are two wolves who are always fighting.
One is darkness and despair.
The other is light and hope.
The question is: which wolf wins?
......The one you feed.....          

Hvorfor modtager vi monumentale tilstrømninger af lys (gammastråler) til jordens befolkning, netop nu?


Dette er et historisk øjeblik på Planeten Jorden. Som sædvanlig er der utallige forudsigelser om, hvad vi vil fysisk opleve og hvad disse lovende begivenheder vil betyde i alle vores liv. Som det er sket igen og igen gennem de forskellige Ascensions, der involverer Jordens opstigningsproces, har utallige forudsigelser og farverige mulige scenarier. Disse forudsigelser omfatter alt fra slutningen af ​​verden til den øjeblikkelige manifestation af himlen på jorden, hvoraf ingen af disse kommer til at ske. Det betyder dog ikke, at det vi lige nu oplever, ikke er den mest utrolige og monumentale mulighed, vi nogensinde har haft, fordi det er!Grunden til, at mange mennesker har været skuffede så mange gange før er fordi de fejlagtigt have en forventning til disse skift af energi, vibrationer, og bevidsthed var et øjeblikkelig åbenbaring på det fysiske plan (21. December 2012). Folk ser på de ydre omstændigheder og fordi de ikke kan se nogen umiddelbare ændringer (vores fem sanser), føler de, at begivenhederne faktisk ikke vil ske og at oplysningerne var bare en anden "New Age fupnummer." Virkeligheden er, at det store flertal af begivenheder, der har fundet sted i løbet af de sidste mange årtier ikke blot er sket (bag scenen), men ifølge vores guddommelige aspekter af guider, engle mfl., lykkes det nu, at accelerere og fremskynde menneskehedens og Moder Jords Ascension process, som overgår selv de største forventninger fra vores guddommelige aspekter fra Himmeriget.

For at vi ikke vil gå glip af denne fantastiske mulighed ved, at lade vore forvrængede opfattelser narre os igen, har vores Galaktiske venner, som kredser vores solsystem, ønsket at gentage, hvordan vi vil opleve den kolossale skift af energi, vibrationer, og bevidsthed gennem kommende Equinox, Fulde måneformørkelse og tilstrømning af gammastråler fra Wave X. De vil have os til at huske på,  først og fremmest, vi er flerdimensionale væsner der fungerer i forskellige dimensioner på samme tid. Det fysiske plan på Jorden, som vi mener er så virkeligt er faktisk den mindste reelle over alle de dimensioner, vi blive i og det er den allersidste dimension for, at afspejle de ændringer, vi cocreating med vor Fader-Moder Guddommelige Aspekt/Riget..... læs mere omkring Wave X her



Siden mit til Interplanetary Cultural Exchange Summer Conference i Mt. Shasta 2015, har mit, lad os kalde det, metafysiske aspekt haft en unormal virkning. Uro, højere "støj" fra ørerne, hovedpine, op og nedture på det mentale plane.

Der er INGEN mennesker på jorden som har det komplette overblik, hvad vores kulbaserede (material) livsform gennemgår på det fysiologiske eller metafysisk plan, netop nu. (Wave X) - Bølgen af ​​denne så kaldte guddommelig kærligheds eliksir, penetrere igennem alle vores lag,  er netop det som vores sjæl har længtes efter, den gnist, der antænder opvågnen bevidsthed, som er  på nippet af den første bølge af opstigning. Vi ved, at vi modtager  energier som korrigere vores DNA. Det siges, vi kan opleve en korrektion på vores syn og forbedre vores sundhedsaspekt. Hvis vi fortæller vores krop til at helbrede, så reagere kroppen positivt langt hurtigere, end før.  Vi kan glimt af info, som du ser dig selv i et tidligere eller fremtidige liv, igennem vores drømme... det virker som om vores DNA udvider vores opfattelser og erindringer.....
 
Hver af os oplever livet på fire forskellige niveauer: med vores fysiske krop; vores mentale fakultet; vores følelsesmæssige makeup; og vores intuition. Hvert af disse områder har et specifikt middel til at opfatte information. Den fysiske krop er i stand til berøring, smag, nydelse og smerte. Det giver os en følelse af den fysiske verden. Den mentale krop, ligesom de følelsesmæssige og intuitive natur, opfatter den usynlige verdener. Vores sind beskæftige sig med verden af ​​tanker. Hjertet, er naturligvis optaget udelukkende med verden af ​​følelser. Vores følelser lære os mange ting om os selv og om andre. Endelig har vi kapacitet til direkte kontakt med de højere riger i form af intuition. Intuitiv indsigt kommer i en . Det er ikke rationelt - det er en verden af ​​det mentale plan - men kommer som om det var placeret på dørtrinnet af vores sind. Derfor undgår vi at bruge kræft ved Intuition. Disse fire fakulteter findes i os alle. Men hver af os afhænger af mere end een eller to af disse fakulteter, for størstedelen af ​​vor viden. Nogle af os er besat af vores sanser, mens andre lever næsten udelukkende i vore hjerter, eller sind.



Nogen af os, vil desværre også opleve gamle sorg og skader som kommer på til overfladen netop nu. Min kollega på jobbet, fik store problemet med sin hofte, fandt så ud af hun var body - og REIKI master, hun vidste godt det var en følelsesmæssigt skillevej som forudsagde en fastlåsning. Efter forløsningen, forsvandt det igen. Flere af den ældre generationer bliver ramt af kræft. Andre gamle ofte glemte fysiske skader fra sport eller lignede. De enorme monumentale tilstrømninger af lys kan ikke fejes ind under gulvtæppet og vil tvinges os i knæ, indtil vi får en forståelse og forløsning til hvordan de påstår. Vores spirituelle guddommelige kontrakt er sat i system, derfor hvis vi får en livstruende sygdom sørg for at få healet din krop, renset affaldsstoffer, kemikalier ud samt detox.. læs mere her

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!