Aug 4, 2015

Spirit Week - Wave-X "The Frequency Shift Into September 2015" Edition #6 Hvordan udlever vi åndelig spiritualitet? (hentet fra hovedsiden Åndelig livsstil) - 4. August 2015

Udgivet første gang Juli 2014 af Verdensalt

Den lille Gumbas, Nu skal vi heeeeeelt ind I sindet, … nu er vi bange .. Numensas (rytteriet)


Har en mistanke om, der er mange som opfatter det, at leve en spirituel vej betyder; meditation dagen lang - Buddha stående på hver hylde, orange klædedragt, månedlige lynvisit til Indien og en Guru på speed-dial via mobilen. Hvem siger, det kun er de specielt udvalgte som flyver på skyerne, uanfægtet af hverdagens drama og kaos, fed karma og liv med ubetinget kærlighed fra ens aura og konstante gode energi-frekvenser og vibrationer, elskelige af alle omkring os....Præcist som i vores evindelige præcissationtræs med karriere, børn, gæld og farlig volvo efterlever vi samfundsordenens strenge krav på værdisæt, vision og normen som er til vores rådighed. Derfor behøves det ikke være galimatias at tro på vi er omgivet af skytsengler, det gudommelige selskab, feer eller dæmoner.

”Vi er alle spirituelle skabninger”, hvis du tror på der er mere end livet tilbyder sig, så er du i min bog, spirituel som er blevet opmærksom på ens egen åndelige tilstand.

Spiritualitet er ikke religion. Det kommer ikke fra dine forældre eller Jehovas vidner som banker på din hoveddør ( blot et eksempel). Spiritualitet opstår fra et eller andet sted dybt inde i dig (SELVET eller SJÆLEN). Det er en tro på, at du ønsker at rodfæste dig udenfor det fine etablerede selskab i vores samfund og uden du har en synlig grund til, hvorfor. Du mener, at der er mere i livet, noget som du ikke kan måle eller helt forklare, hvad din overbevisning helt er, følt det bekræftede hundrede gange. Måske gennem intuitioner, som har vist sig at være korrekte, overbevisende sammentræf, ”deja vu” en følelse af samhørighed med et højere lag af bevidsthed. Fordybelse inde i dig selv, gennem indre tro og holde det tæt til dig. Det er sikkert ikke synligt, men jeg mener, ​​det er meget reel. 

Chok og traumer, stærke begivenheder kan påvirke os i en alternativ retning. Én af mine familiemedlemmer fik foretaget en ballonudvidelse efter en forsnævring i kranspulsåren. Når det var overstået, stod det på transcendental meditation 2 gange om dagen, ændret spisevaner, ændret adfærd, sportslige aktiviteter og nærmest sygeligt afholdelse af, hvad der var farligt for kroppen. Men forstår vi helt selv, at opretholde vores levevis hele livet i sådanne en udstrækning, som er sund levevis, med vores sind/tanker/følelser? Vaners magt, ubehag for forandringer, fastforankret tankemønstre, stædighed, trækker os tilbage til livets tryghed, som jeg personligt kalder vores ' 3D Matrix af Illusion'.    

Indførelse i Reiki ** (et par år tilbage) har personligt gjort en verden til forskel, hvis man nu skal bruge en metafor, for mit eget vedkommende. Reiki har åbnet sluserne for mine sanser og spirituelle verden. Jeg bruger kun Reiki til selvudvikling og på mig selv hver dag. Har set hvordan Reiki har en misforstået betydning, det er meget vigtigt, ikke på det metafysiske plan, at tromle folk over, for at pådutte andre med dit syn og virke på verden, især ikke med håndspålæggelse, som kan være grænseoverskridende, for nogen....

Mennesker er på deres eget stadie af spiritualitet via vores guddommelige kontrakt, der ganske sikkert, men langsom åbner sig op for næste niveau, når ens højere SELV giver signal til vi er parate. Det er ikke muligt, at heale eller for den sags skyld, ændre folks vilje, medmindre de tillader det - som nu engang er universets naturlov!

Blev indviet i Kriya Yoga da Swami Shankarananda Giri kom til Danmark i 1994, rent tilfældig blev jeg kastet ud i et eventyr, som jeg aldrig glemmer. Mester Swami ankom til stedet, alle deltagere sad i lotusstillingen og Swami kom ind, mesteren sad i omkring 10-15 minutter med lukkede øjne, pludseligt fik jeg enormt varme i kinder og kroppen, som kom fra Mesterens belyste energifelt, inden jeg så mig om, kunne jeg uden videre udføre meditationsteknikken via Agnya /Pandechakra og vejrtræknings øvelser. Fik også lavet min første Indiske Horoskop samt Mantra. Mester Swami forklarede os, dem som tillod at åbne for ens chakra og mærke energien og samtidigt havde held med meditationen, hentede erfaringerne, fra et tidligere liv… hvad kan man sige til det…
Jeg har ikke brugt Kriya Yoga som det nu skal praktiseres, har dog med jævne mellemrum altid benyttet mig af at rense alle Chakraerne via afslapningsøvelser.

Igen er det vigtigt at nævne, meditation eller brain-power-nap  giver en tilstand hvor man får renset tanker, slipper vores forpurret sind, få nye energier og en tilfredshedsfølelse - som vi  alle er afhængige af, nemlig, at koble fra.

Stort set hele livet beskæftiget mig med hvad jeg kalder for ”en spirituelt sagsbehandler”, via kinesiologibehandlinger, zoneterapi, healer, horoskoper, hvad der nu var hype og spændende. Dog uden at være velvidende hvad det gav mig af resultater, før jeg var parat for måske 4-5 år tilbage med et bevidstheds-og energiniveau der drev mig væk fra fokusering af pengebegær, materielle behov, egocentriske- og selvdestruktive motiver mod en højere frekvenser/vibrationsniveau mod den fjerde dimension (4D) af bevidsthed. Mener som udgangspunkt, det er sundt at være åben for alternative behandlingsformer udenfor det etableret medicinsk-filosofi og videnskabsteorier.

-------------------------------------------

**
Reiki er en japansk teknik til stress reduktion og afslapning, som også fremmer healing. Det administreres af "håndspålæggelse", og er baseret på den idé, at en usynlig "livskraft-energi" strømmer gennem os, og er det, der får os til at være i live. Hvis ens "livskraft energi" er lav, så vi er mere tilbøjelige til at blive syg eller føler stress, og hvis den er høj, er vi bedre i stand til at være glade og sunde. Ordet Reiki består af to Japanese ord -"Rei" som betyder "Højere Magt eller visdom", og ordet "Ki", som betyder "livskraft-energi"