Aug 14, 2015

Berlingske: Når gamle sex-skeletter vælter ud af skabene - Anklagerne mod tidligere britiske premierminister Edward Heath, komikeren Bill Cosby og andre aldrende eller afdøde berømtheder handler om sex – men mest om den måde, vi har forandret os på


Jimmy Savile, Max Clifford, Rolf Harris, Bill Cosby, Jeffrey Epstein, Jerry Sandusky. 

Og nu også Edward Heath.

Britisk politi efterforsker den tidligere konservative formand og premierminister for sexmisbrug af drenge, og ifølge BBC har fem mulige ofre henvendt sig.

En af sagerne handler om en 12-årig dreng, som i 1961 løb hjemmefra og stod og blaffede ved en landevej i det nordlige Kent. En mand samlede ham op og kørte ham til sin fine lejlighed i Mayfair i den vestlige del af London, og han tog ham med ind i soveværelset og begik fuldbyrdet voldtægt, hævdede drengen.

Han gik dengang til myndighederne, beskrev manden og alle detaljer omkring ham, og han blev afvist som mytoman, skriver Daily Mirror. Fire år senere så han i en avis et billede af partiformand Edward Heath sammen med en ung Margaret Thatcher, og han genkendte »manden, som tog mig med til sin lejlighed«, har drengen – som i dag er en 64-årig mand – forklaret til politiet.

Anklagerne er semiformaliseringen af rygter, som har verseret i det politiske miljø i mange år – en konservativ politiker sagde f.eks. i 00erne, at det var en kendt sag, at Heath i 1950erne havde været i karambolage med politiet, fordi han samlede trækkerdrenge op – men indtil nu er rygterne forblevet kun det. Heath døde i 2005, og hans mindefond afviser alle anklager.

1.433 mulige sexforbrydere


Læs også: Queen Named In Parliament Paedophile Ring. “Leon Brittan ‘Raped’ Me” Says Child Abuse Survivor

Læs videre: http://www.b.dk/globalt/naar-gamle-sex-skeletter-vaelter-ud-af-skabene