Jul 15, 2015

Sydstater kritiserer amerikansk militærøvelse: Frygter invasion og fangelejre (Jade Helm 15) - 15. Juli 2015

Texas' republikanske guvernør, Greg Abbott, har indsat delstatens militær til at overvåge militærøvelsen og for at dæmpe folks frygt for en invasion.
Blogger: De af os som har fulgt Jade Helm 15 siden starten viser 3 mulige scenario, nu hvor operationen bliver skudt i gang i disse dage.

1. Med "frygten" som våben, frembragt via medierne, en direkte magt-konfrontation,  fratage texanske borgers rettigheder (og andre stater) et "plot" fra den amerikanske regering til at tilegne sig Staten Texas suverænitet og militær undtagelsestilstand, sætte Barack Obama i stand til at konfiskere borgers våben, sætte uskyldige amerikanere i interneringslejre om nødvendigt. (FEMA Camps)

2. Lidt à la første scenario: Ifølge kilder fra Pentagon, skabe en borgerkrigs lignende tilstand mellem det amerikanske militær og hære af lejesoldater betalt af Khazarian Mafia. Simpel taktik af Khazarian propaganda, som har til formål at opildne amerikanerne til at tro amerikanske væbnede styrker er deres fjender. Herunder bilde borgere ind, at "ISIS(CIA, MI5, Israelske Efterretningstjeneste)" har invaderet USA.

3. Sidste som jeg hælder til, inden det "nye" finansielle system samt RV, GCR, NESARA (uundgåelige økonomiske samt Politiske kollaps via Washington DC /Wall Street) kan bliver indført, søsætte operationen "Jade Helm 15", for imødekomme borgernes panik og desperation som kommer i kølvandet og som vil brede sig som steppebrand i hele USA.  Uanset udfaldet, får vi så at vide hele sandheden? Du må selv bedømme....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14. jul. 2015 kl. 21.02 Af Mathias Sommer - Danmarks Radio Nyheder

Chuck Norris og en hel del sydstatslige medborgere er enige: En stor militærøvelse på tværs af det sydlige USA kan være en skjult plan om at overtage Texas.

Den amerikanske hær, flyvevåbnet og søværnet indleder i morgen, onsdag, en massiv militærøvelse i syv amerikanske sydstater.

"Jade Helm 15" hedder operationen, som har spredt frygt i flere af de stater, hvor øvelsen finder sted.

Størst er kritikken i Texas, hvor konspirationsteorier har spredt og rodfæstet sig i en grad, så Texas' republikanske guvernør, Greg Abbott, har set sig nødsaget til at indsætte delstatens militær, Texas

State Guard, til at overvåge øvelsen. Det gør han for at "adressere texanske borgeres bekymringer og for at sikre, at texanske nærområder fortsat er sikre og informerede om de militære procedurer, som vil forekomme."

Frygter militær undtagelsestilstand


Læs videre her: http://www.dr.dk/nyheder/udland/sydstater-kritiserer-amerikansk-militaeroevelse-frygter-invasion-og-fangelejre