Apr 12, 2015

(Repost&Reblog) Regeringerne Fjerner Folkets Rettigheder Med Terror - Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte våben blandt Cabals minions - 12. April 2105


Udgivet den 12. Junuar 2015 af Verdensalt.dk

Vestens mørke kræfter spinder guld på 'Terror frygten', og vores traumatiseret uvidenhed, benægtelse af sandheden bagved illusionen, tør vi slippe det gamle paradigme. Vi føler os sikre på, at 'systemet' vil os det bedste, fortæller os sandheden og hele sandheden - altid.       

Hvem er bagmændende, de "hemmelige" grupperinger som uddanner, indoktriner til væbnet konflikt? Hvem drager utvivlsomt fordel af alle disse terroranslag rundt om i verden, fremprovokationer til optrapning og udrustning af militæret og politiets terrorbekæmpelse? CIA, MI6, Mossad- Det kan komme som et chok - men det er en håndfuld mennesker i Toppen af NWO ( Propaganda Warfare ) som tidstadighed manipulere, styre og kontrollere vores verden. Deres håndlangere er CIA og andre special-enheder for Deres beskidte krige. En af Cabal/illuminati/NWO's formål (Satan Worship) Ha' én verdensreligion - Det illuminati jødiske program er at miskreditere Bibelen og kristendommen. Ta' på opdagelse og undersøgt det selv. Hvorfor benægte det? Tiden for fuld bevidsthed er på sit højeste lige nu, se alle de mange beviser som allerede florere på nettet omkring Charlie Hebdo og False Flag Operations.

Red Dragon Ambassadøren og Ron Von Dyke taler om begrebet "stockholmsyndrom". Min egen tolkning, vi er løsningen til problemet. Hvis vi fortsætter, med at 'føde' vores politikkere og ledere med sympati for at stå sammen mod terror, som har udviklet sig til denne ensolidaritet, hvor vi som ofre, benåder alle tiltag til terrorbekæmpelse, lovforslag, tilgivelse for indtrækning på privatlivets fred, lempning på vores syn omkring fri bevægelighed, flere penge og ressourcer til politiet, PET, militæret mod terror osv. fortætter samme leg som NWO elsker at lege. Frygt, Tankekontrol, Nyhedsmedierne omgåelse af sandheden og især nu efter Paris - dygtighed for manipulation af menneskelige følelser.  

Kære læser, du bliver manipuleret - disse kædereaktioner af event vi ser i Frankrig og måske kommende event i Tyskland, afhængig af om Tyskland tør godkender Rusland som samarbejdspartner og gå væk fra EU og Petro Dollaren ( så falder der brænde ned). En direkte anvendelse af Problem-Reaction-Solution, som David Icke har givet udtryk for i årtier. Vi er en hæmsko for vores egen udvikling, ved forblive i en benægtelse, ikke tage ansvar for det vi føler, ser og hører, i stedet for at bebrejde andre, både på et spirutal plan og troen på der findes en bedre verden forude og det vi bliver stop-fordret med via TV2 News. Frankrig er dog 'måske' begyndt at se sandheden forude igennem tågen af illusionen.

Seneste gode nyheder er, Tyske muslimske ledere, kansler Angela Merkel og medlemmer af hendes kabinet marcherer lige nu for en "åben og tolerant Tyskland." Rallyet sender et budskab om enhed mod PEGIDA anti-islamisk gruppe (spændende at se hvad Cabal vil gøre nu)

I kan læse mere om Problem-Reaktion-Løsning: Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte våben, brug af Mass-Mind-Perception for at fremme en World War III - døm selv (Ole Dammegard og David Icke) 

Netanyahu og USA er pot og pande, og modsætter sig ethvert forsøg på at Palæstina bliver anderkendt. Sverige tog skridtet som det første EU-land i oktober 2014 og anerkendte Palæstina, hvilket medfødte stor, israelsk kritik, hvor landet trak dets ambassadør ud af Sverige. Flere EU-lande har anerkendt Palæstina, men det var før deres indtræden i unionen. Det drejer sig blandt andet om Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn. Socialdemokrater i Danmark vil anerkende Palæstina som selvstændig stat, men det er jo ikke en official dansk holdning udadtil. Folketinget har allerede førstebehandle et beslutningsforslag fra Enhedslisten og SF om at anerkende Palæstina som en fri og uafhængig stat.

Herunder mit bud på et kendt magtstruktur og rangorden, i Cabal's kredse for at få kontrol over en given situation som kan være én af de mange muligheder for Terror i Frankrig. Med det, en advarsel, for andre lande som "måske" har samme opfattelse som Frankrig. 
  • Den 23 November advarer psykopaten Mr. Bibi Nazionists Netanyahu om det er en "alvorlig fejl", hvis Frankrig anerkender Palæstina
  • Frankrigs parlament anerkender staten Palæstina den 2. December 2014.
  • Israel vil forsøge at påvirke USA til at nedlægge veto mod ethvert forslag i retning af en palæstinensisk stat og tordner mod Kerry. Dec 14, 2014
  • Paris-angreb: Hamas fordømmer massakre Charlie Hebdo efter Netanyahu's sammenligning til Gaza raketter Jan 10, 2015
  • Hollande bad Netanyahu ikke at deltage Paris memorial march 12. Januar 2015
  • Hvorfor Benjamin Netanyahu feltog i Paris på Anti-Terror optoget selvom indsigelser fra Frankrig, Jan 12, 2104
  • Obama fortæller Netanyahu, at USA er imod den palæstinensiske bevægelse, hvilket understreger, at PA er »ikke en suveræn stat og ikke opfylder betingelserne for at deltage i ret«. Jan 12, 2015
  • Et stigende antal franske jøder har i de senere år forladt Frankrig til fordel for Israel. Benjamin Netanyahu byder fremtidige emigranter velkommen. Jan 13, 2015
  • Paris (AFP) - Præsident Francois Hollande lovede tirsdag, at Frankrig vil "aldrig give efter" til terror i en følelsesmæssig hyldest til tre politifolk skudt i en islamistisk drab, da fire jøder blev beskudt i angrebene som blev begravet i Israel. Jan 13, 2015
  • Je suis Palestinian’: Israeli ambassador furious over MP's Netanyahu tweet

Hvis man ikke kan finde andre folkeslag og bebrejde (foruden Rusland) , gør det på arabere og muslimer. Det gjorde man ved bombningen af Oklahoma, WTC 9/11, angrebet i Kenya Westgate mail (al-Shabaab), bombningen i London 2005 og nu i Paris og masse andre tilfælde. Spørgsmålet er om det nye begreb 'Islamisme' også dækker over hvad ISIS eller Boko Haram står for? Ifølge wikipedia er 'Islamisme' en nyligt opstået betegnelse for politisk islam, dvs. den opfattelse, at statens opbygning, lovgivning, retsvæsen osv. bør følge islamiske forskrifter (sharia) som beskrevet i Koranen og Sunna. 


Yasmine Bahrani arbejder som journalist Professor IS og Boko Haram definerer Islam til verden. I Sverige, som man måske ved, lever racisme og islamofobi i stor udstrækning, at tage afstand fra de vederstyggeligheder der praktiseres i islams navn, såsom undertrykkelse af kvinder, terrorisme, homofobi og religiøse / etniske udrensning, ikke mindst i Mellemøsten af IS. Ifølge En journalistik professor på et universitet i Dubai som mener, "at muslimer må erkende, at den vold, der foregår i Mellemøsten i islams navn faktisk er en del af islam i dag og skal bekæmpes".

Jihad konceptAndet aspekt er også, at Jihad er en spirituel 'kamp' indeni os selv. I islam, er konceptet på denne vedvarende konflikt, kaldet jihad. Jihad kan oversættes til kamp. I modsætning til den måde, dette begreb fremmes i medierne på grund af islamisk fundamentalisme, der legitimerer sig selv ved at bruge dette udtryk (som den islamiske stat synes at gøre i dag), en kamp er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Den definerer en vigtig del af at være menneske og beskæftiger sig med verden omkring os. Desværre har mange kampe, der er blevet fundet sted gennem historien medført blodsudgydelser. Men ved hjælp af vores menneskelige kapacitet til at forebygge disse konflikter kan defineres som kamp også. Efter at have zoomet ind på den menneskelige historie om krig og konflikter, er der en anden form for konflikt, der omfatter jihad. Dette er defineret af muslimske lærde som indre kamp, selv om det er et kontroversielt begreb, der havde været bredt nuanceret og diskuteret. "Ifølge en moderne definition, jihad er "self anstrengelse" af en muslim at disciplinere sin egen sjæl, at forbedre ens tro og til at afholde sig fra kamp, sin egen onde hældning," skrev Shmuel Bar fra Hudson Institute i sit arbejde Jihad Ideologi i Light of Contemporary fatwaer (2006). 
Ud fra dette synspunkt, har folk at gøre med ydre såvel som indre konflikt, og nærme sig med de måder deres religion har at tilbyde. Denne dobbelthed af jihad kunne det være vigtigt, at forstå den stigning i selvmord.

Vestlige mediers altødelæggende fejlfortolkninger af muslimer: 

"Dødelig religiøs intolerance hjemme og i udlandet"- Helt i samme tråd, da Paris morderne skete, holdt South Carolina senator Lindsey Graham en tale, "Vi er i krig med islam". Graham ønsker en åben krig med udryddelsen af alle muslimer, opfordrer til, amerikanske tropper at invadere muslimske lande og til at dræbe enhver, der ikke ville konvertere til kristendommen. Ligesom dem, der revser Bush for at "erobre" Irak i Golfkrigen, ville Graham kritisere Richard Løvehjerte og andre korsfarere til at «erobre" Islam ", når de havde chancen.« Og han vil have os til at tage kampen op I dag også.

Fox News 'terrorisme ekspert' siger alle i Birmingham er muslime. En amerikansk "terrorisme ekspert" på den højreorienterede Fox News Channel har erklæret, at Birmingham er "en helt muslimsk" by ", hvor ikke-muslimer simpelthen ikke ekssister".

Herhjemme tales der om nye lovforslag og tiltag som ikke ligefrem fremmer Privatlivets Fred i kølvandet med Charlie Hebdo. 
Det er bare så smuk, når Johanne Schmidt-Nielsen gå ud og siger - Drop panik og konkurrence - Men det skal ikke ske i panik, eller fordi at vi som politikere begynder at konkurrere om, hvem der kan komme med de mest vidtgående forslag, siger hun til DR Nyheder.

Blot for at fastholde trusselsniveauet så er vi jo i åben debat om Rusland og retoriklen fortsætter, husk på USA og Danmark er på propagandakrigsstien mod Rusland 

MOSKVA - Ubådsjagt. Spionfly. Landgangsøvelser. Taktiske atomvåben. Konflikt: Rusland og Nato beskylder hinanden for at destabilisere situationen omkring Østersøen, hvor den militære aktivitet og sikkerhedspolitiske spænding er tiltagende.

Men hov, vi har helt glemt Boko Haram og Afrika i alt den klisterende historie i Frankrig? Den katolske ærkebiskop af Jos i det centrale Nigeria, har beskyldt Vesten for at ignorere truslen om den militante islamistiske gruppe, Boko Haram. FN generalsekretær, Ban Ki-Moon, sagde han var rystet over rapporter om drabene i Baga og fordømte, hvad han kaldte "de fordærvede handlinger fra Boko Haram terroristerne". Overlevende fortæller om 2.000 dræbte i byen Baga - regeringen siger 150.

FALSE FLAG, FALSE FLAG, FALSE FLAG, FALSE FLAG

Vi ser en eskalering af terrorbekæmpelsen i hele europa og USA. Magtbalancen hælder mod, at bekæmpe Islamisme for en enhver pris. Den pris kommer vi som borgere til, at bøde for. Vores rettigheder og privatlivets fred kommer for skud endnu engang. 
Amerikanske regering men også rundt omkring i Denmark, Europa,  Frankrig er dog "begyndt" at mistænke. Jamen hvorfor - fordi, det er nu meget nemmere, at vedtage Lovgivning om bekæmpelse af terrorisme, som tillader at "udstille" lande. grupper eller islamister som terrorister eller spionere og det bliver nemmere for statusapparatet at fratage borgere rettigheder. Gør dig selv den tjeneste og undersøge mine påstande selv

CISPA er tilbage. Du kan måske huske lovforslaget, som "Cyber Intelligence Sharing And Protection Act" eller snarere som "den værste-katastrofe-over-privatlivet-usa-nogensinde-har-stået-overfor." Republikaneren Dutch Ruppersberger genindfører lovforslaget overfor House Intelligence Committee i regi af forebyggelsen af en ny Sony hack. Dvs. basalset, lukker de internettet efter godt befindende, basalset kommer de til, at spore hver enkelt person på internettet, de ønsker ikke, at de nye medier eller alternative medier (som min blog ) videregive information som kan kompromittere dem. Ligesom de den almene dagspresse og de officielle nyheds medier så småt begyndt, at stille spørgsmål til, alt hvad regeringerne foretager sig!! Dog er vagthunden stadig på plads, ingen journalister TØR stile spørgsmål og udføre rigtigt journalistisk arbejde, så er de fyret 2 sekunder efter (også i Danmark) ALLE er topstyret  af  5 mega store virksomheder, som igen er styret at regerings centrale banker. Danmark går ikke fri, læs min artikel igennem.        

Læs videre: Dansk forsvarspolitik, politi og efterretningsvæsen i cahoots med USA - the untouchable society