Apr 1, 2015

(Repost&Reblog) Earth Defense Force - En del af hemmelig Mars koloni - 1. April 2015

Udgivet den 24. Juni 2014 af Verdensalt.dk

Alle husker vel serien om Måne base alfa (Base 1975-1977) ...  Lad os antage et øjeblik, hvis USA var i stand til at udvikle atombomben i 1945, var de også i stand til at sende folk til Mars og Månen, naturligvis i alt hemmelighed?

Har hørt flere konspirationsteorier omkring Solar Warden (USA's top hemmelig rum program), månen som vi kender den, har en tidevandslås med Jorden (Tidevand er den regelmæssige stigning og fald i havets overflade, som er forårsaget af Jordens rotation i månens (primært) og solens (sekundært) tyngdefelter) og på skyggesiden har baser anlagt, Area 51 og Roswell episoden, observationer af en ny Planet X som holdes hemmelig i vores sol system, mennesker er oprindeligt nedfældet fra en manipuleret DNA streng fra en ikke-jordbaserede intelligens kaldet Anunnaki,  - er det bare postulater?, findes der beviser? eller eksempler mangelfuldt -  døm selv.

Der er opsamlet masser af Top Secret dokumentation som er lækket ud, vidneudsagn fra eksperter ,  video reportager, men uden endeligt anderkendelse og indrømmelser i sær fra den amerikanske regering og NASA og andre instanser, er det meget svært at gennemskue om det passer.

Lad os se på en vild teori som jeg vil dele fra endnu en whistleblower, nemlig Kaptajn Kay - som altid, dan Jeres egen konklusioner og se evt. den tilhørende reportage fra ExoNews TV



(pseudonymet) Kaptajn Kay er dukket op og han hævder, at have brugt 17 år på Mars på en hemmelig militærbase, hvis vigtige opgave var, at beskytte fem civile kolonier.

Mars Defense Force hvor Kaptajn Kay var en del af i næsten tre år i en hemmeligt "rum flåde" som drives af en multinational organisation kaldet Earth Defense Force, der rekrutterer militært personel fra lande, herunder USA, Rusland og Kina. Her blev han rekrutteret til at tjene under en hemmelig afdeling af US Marine Corps kaldet "Special Section 3". Kaptajn Kaye vidnesbyrd viser, at den vigtigste menneskelige koloni på Mars som kaldes "Aries Prime" er placeret inde i et krater på den røde planet.

Aries Prime tjener som hovedkvarter for koncernen kaldet "Kolonier af Mars". Ifølge kaptajn Kaye, er luften åndbar på overfladen af ​​Mars, og temperaturen kan være varm til tider.

Han hævder, at der er to oprindelige arter på Mars, som begge er meget intelligent. En af disse var en reptil art, der var meget aggressiv i at forsvare sit territorium. Den anden var en insekt art, der ligeledes også ansås farlig og i stand til at beskytte sit territorium. Han sagde, at indfødte marsmænd var ikke særligt interesseret i at udvide deres territorium, kun at opretholde den. Kaptajn Kaye sagde, at så længe Mars Defense Force og koncernen "Kolonier af Mars" ikke grab ind på det område af de indfødte marsmænd, ville der være stabile forbindelser mellem alle herboende.

En dramatisk begivenhed fandt sted på den røde planet, da stort set alle kamptropper fra Mars Defense Force blev bedt om at hente en af rumvæsens artefakt fra en hule som var helligt for de indfødte reptiler. Kaptajn Kaye beskrev, hvordan over 1000 mænd og kvinder blev dræbt i den efterfølgende kamp, ​​og kun 28 af hans kolleger, herunder ham selv overlevede. 

Kaptian Kay har rundet 17 år ud af hans 20 års pligt i militæret, med en ceremoni på månen, som var ledet af VIP's, herunder ex-forsvarsministeren Donald Rumsfeld. Kaptain Kay var uddannet på en hemmelig månebase kaldet Lunar Operations Command, på Saturn's måne Titan, og i det dybe rum og hans primære opgave var, at flyve tre forskellige typer af rum krigere og tre bombefly.